Massasje

Massør

Elisabeth er utdannet sykepleier, akupunktør og massør. Hun har en treårig utdannelse ved Nordisk Akupunkturhøyskole, China Beijing International Training Center, der anatomi og triggerpunktsbehandling er en del av utdannelsen. Hun har siden 2005 jobbet i tverrfaglige miljøer med muskel- og skjelett- lidelser. Elisabeth har også jobbet som sykepleier ved Nevrokirurgisk avdeling ved Rikshospitalet med nakke og rygg- kirurgi, og behandling av andre nevrologiske lidelser. I dag jobber hun ved Ortopedisk senter ved Ullevål sykehus med ortopedi og nevrologi, ved siden av praksisen her ved Legevakt Vest.

Elisabeth utfører ulike massasjeteknikker for de ulike behov og ønsker, og det gjøres vanligvis en kombinasjon av de ulike teknikkene.

Triggerpunktmassasje
Triggerpunktmassasje løsner på spenninger som har satt seg skikkelig fast i muskulaturen, og som ofte fører til refererte smerter andre steder i kroppen. Her trykker man på bestemte punkter i muskulaturen inntil spenningen gradvis slipper taket.

Klassisk massasje
Massasjen kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling. Klassisk massasje blir også brukt som et supplement til f eks manipulasjonsbehandling.

Behandlingen gir ofte:

 

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no