Øyelokkplastikk

Ta kontakt for mer informasjon.

ØVRE ØYELOKKSKIRURGI
Øvre øyelokkskirurgi, også kjent som øvre blepharoplastikk, utføres for å forbedre synet ved å løfte «tunge» øyelokk ut av synsfeltet, eller av rent kosmetiske årsaker. Gjennom operasjonen fjernes eller omfordeles overflødig fett og hud i øvre øyelokk, og man får et bedre synsfelt og gjerne et friskere og mer ungdommelig utseende. Operasjonen foretas under lokalbedøvelse, eventuelt med sedasjon (beroligende medisinering) i tillegg. Et innsnitt plasseres i de naturlige linjene over øyet og gir som oftest et knapt synlig arr.

Øyelokkene er blant de mest delikate strukturene i ansiktet, de består av fine lag bløtvev og er den tynneste huden i menneskekroppen. Siden øyelokkshuden er mindre enn 1 mm tykk og det er sparsomt med underliggende underhudsfett, vil den karakteristiske hudslappheten og de fine rynkene vises med alderen.

Vevsbesparende øvre blepharoplastikk er metode vi bruker. I motsetning til tradisjonelle teknikker som fjerner fett og muskel og kan ha negative effekter på aldring på lengre sikt, rekonstruerer og opprettholder vevsbesparende blepharoplastikk det tidligere ungdommelig utseendet ved å bevare og omplassere vev i stedet for å fjerne det.

Vi mener at denne teknikken best tar hensyn til aldringsprosessen i området over øynene og gir resultater som både opprettholder synsfeltet og virker mest foryngende på sikt.

Egnet kandidat for øvre øyelokkskirurgi
Øvre øyelokkskirurgi er viktig for pasienter med nedsatt synsfelt forårsaket av «tunge» øyelokk, og er en av de ansiktsoperasjonene som sannsynligvis forynger et ansikt mest med minst mulig kirurgisk inngrep eller trauma.

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest ligger sentralt i Silurveien 2 på Ullern like ved Ring 3. Vi har åpent når de fleste andre legesentre har stengt, og vi har åpent 365 dager i året!

Silurveien 2, Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no