Allmennlege

Vi har flere allmennleger og spesialister med bred erfaring og høy kompetanse. Vi tar hånd om alle allmenne og akutte og ikke akutte tilfeller med kort ventetid og rask behandling i Oslo

Kontakt oss

For oss på Legevakt Vest er du som pasient, viktigst av alt. Vi vil at du skal kjenne deg trygg på at du får den hjelpen du trenger når du trenger den. Legevakt Vest ligger sentralt plassert på Oslo vest i Silurveien 2 med gode adkomstmuligheter både med bil, t-bane og buss. Alle er velkomne til oss, og vi tilbyr akuttmedisin, spesialisert medisin, reisevaksiner samt bedriftshelsetjeneste. I tillegg psykologtjenester samt coaching. Vi bistår med attester, sertifikater og generell helsekontroll. Vår ernæringsfysiolog bistår innen kosthold og ernæring. Hos oss vil du møte erfarne og imøtekommende allmennleger.

Vår stab består av allmennleger og spesialister med god kompetanse. Våre allmennleger utreder alle typer sykdommer og vil kunne hjelpe deg med blant annet: Infeksjoner, reisemedisin, mage- og tarmsykdommer, livsstilssykdommer, herte- og karsykdommer, muskel- og leddplager, allergier, hudsykdommer, luftveislidelser, seksuelt overførte sykdommer, barnesykdommer, angst, depresjon og søvnvansker, attester, m.m. Vi tilbyr rask og sikker diagnostisering, og du trenger ingen henvisning for å få time hos oss. Legevakt Vest holder åpent 365 dager i året!

Louis Voisin

Louis Voisin er en allsidig lege med erfaring innenfor indremedisin, kirurgi, pediatri, spiseforstyrrelser og som bedriftslege.Han har bistått arbeidsplasser med høyt tempo og store krav, innenfor administrasjon, politikk, media og finans. Jeg har utviklet en spesialkompetanse på å behandle og/eller forbygge plager som kan komme av krevende arbeid. Det kan være forbyggende arbeid i form av helseundersøkelse eller vanlige konsultasjoner. Ta gjerne kontakt om du føler at jobben har tatt for stor plass, eller at prestasjonene ikke er like gode som før, det kan være alt fra dårligere søvnkvalitet til noe redusert konsentrasjonsevne. Det kan også være skrantende allmenntilstand, høy puls i hvile eller og ikke minst muskelspenninger og smerter.

https://www.teknologisk.no/Kurs-opplaering/Studieprogrammer-skoler/HMS-Verneingenioerskolen/Referanser/Nordea-Human-Resources

 

 

Kari Lise Eidjar

Fastlege fra 01. Tidligere jobbet på Diakonhjemmet sykehus, både medisinsk og kirurgisk avdeling. Legevaktsarbeid i mange år. Universitetslektor. Fagkonsulent hos I Form. Veldig glad i faget mitt. Er også i gang med spesialisering i arbeidsmedisin.

 

Amir Roland Iranmanesh

Fastlege, spesialist i allmennmedisin

Amir har bakgrunn fra Kvinneklinikken med oppfølging av gravide og kvinnesykdommer, og er spesialist i allmennmedisin. Han har sideutdanning innen kognitiv atferdsterapi gjennom Norsk Forening for Kognitiv Terapi og idrettsmedisin gjennom Norsk Idrettsmedisinsk Forening.

Amir Roland Iranmanesh er engasjert i oppfølging av fysiske skader og mental helse hos idrettsutøvere på alle nivåer.

Roland er hovedtillitsvalgt for fastleger i bydel Ullern.

Gerhard Begh

Fastlegevikar

 

Arve Halsen

10 års legevakterfaring i fulltid, 8 av årene som skifleder ved Allmenseksjon, 2 år som bydelslege på Sagene, fra mai i år fulltid i Sikkerhetspsykiatri på Dikemark, ferdig spesialist primo mai 2016. Også erfaring som legevaktslege på Aleris samt allmennlege og bedriftslege ved helprivat legesenter på Lillestrøm. Interesser utenom generell allmennmedisin er kronisk fatigue (utmattelsestilstander) samt folkehelse, sosial- og samfunnsmedisin.

Milan Radisavljevic

Lege med erfaring fra både sykehus og fastlegekontor; nevrokirurgi på St. Olavs som ortopedi på Aker, Nordlandssykehus og Skien, også Smestad legesenter, fastlege på Notodden.

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest ligger sentralt i Silurveien 2 på Ullern like ved Ring 3. Vi har åpent når de fleste andre legesentre har stengt, og vi har åpent 365 dager i året!

Silurveien 2, Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no