Bedriftshelsetjeneste

Bedriftshelsetjeneste (BHT)

Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste er godkjent av Arbeidstilsynet.

Vår bedriftshelsetjeneste består av medarbeidere med kompetanse innen arbeidsmedisin, ergonomi, yrkeshygiene, systematisk HMS-arbeid, samt psykososialt og organisatorisk arbeidsmiljø.

Bedriftshelsetjenesten er en fagkyndig og rådgivende tjeneste innen forebyggende og systematisk HMS-arbeid, og skal ha en fri og uavhengig stilling i arbeidsmiljøspørsmål. Vi bistår virksomheter i arbeidet med å skape sunne og trygge arbeidsforhold.

Vår visjon for bedriftshelsetjenesten er ikke å være størst, men best. For oss er det viktigst at vi kjenner våre kunder og at de kjenner oss, slik at samarbeidet med bedriftshelsetjenesten gir merverdi både for arbeidsgiver og arbeidstaker. Gjennom inngående bransjekunnskap og tverrfaglig arbeid tilbyr vi våre kunder løsninger som er målrettede og bransjetilpasset.

I tillegg til å tilfredsstille Arbeidstilsynets krav til kompetanse og kvalitet, tilbyr vi også andre tjenester gjennom Legevakt Vest og våre samarbeidspartnere.

Hvorfor samarbeide med en bedriftshelsetjeneste?

Noen bransjer er pålagt gjennom egen forskrift å knytte seg til godkjent bedriftshelsetjeneste (se om din virksomhet har plikt her), mens andre har plikt som følge av økt risiko for sykdom, skade og psykisk belastning i arbeidet. Andre virksomheter knytter seg til en bedriftshelsetjeneste fordi de ser at det lønner seg. Et godt HMS-arbeide kan føre til lavere sykefravær, mer fornøyde ansatte, lavere turnover og økt produktivitet.

 

Medlemsfordeler

Alle virksomheter som er tilknyttet Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste får unike fordeler gjennom oss.

Alle ansatte i virksomheten, inkludert partner og hjemmeboende barn, vil få medlemspriser på tjenestene hos Legevakt Vest.
Dette gjelder også på legevakten hos STERK Legevakt Øst på Hasle.

I tillegg tilbyr Ullern Trening rabatterte priser på trening.

 

Tilgjengelig på begge sider av byen!

Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste egne kontorer hos STERK Legevakt Øst. På den måten er bedriftshelsetjenesten tilgjengelig på begge sider av byen – du når oss både i våre lokaler på Ullern og i Vinslottet på Hasle.

 

Samarbeidspartnere

Legevakt vest BHT har godt samarbeid med følgende aktører:

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no