Dermaneedling

Bestill gratis konsultasjonstime
Dermaneedling:
Dermaneedling, også kalt microneedling eller Collagen Induction Therapy (CIT), har som formål å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon. Resultatet er en hud med mer glød, fasthet og spenst. Samt at huden vil kunne kjennes mer hydrert ved naturlig aktivering av hyaluronsyre.
Mikronålene lager tynne kanaler ned i huden som optimaliserer absorpsjonen av de aktive ingrediensene som påføres. Ved bruk av microneedling vil opptaket av produktene øke med opptil 60% kontra 0,3% ved vanlig applikering. Samtidig vil de små mikrotraumene som lages, starte en helningsprosess i huden der huden tidligere var skadet eller har mistet sin elastisitet.
Dette er en behandling med mange kliniske studier og god dokumentert effekt. Sykepleier vil gå grundig igjennom hva man vil kunne forvente av resultat, restitusjonstid og råd angående hjemmeprodukter.

 

Indikasjoner for dermaneedling:

Vår sykepleier og terapeut:
Elisabeth Engzelius er utdannet sykepleier, kosmetisk akupunktør, massør og medisinsk aromaterapeut, og har jobbet i over 17 år med hud- og kroppsbehandlinger. Hun har en treårig utdannelse ved Nordisk Akupunkturhøyskole, China Beijing International Training Center og er medlem av Akupunkturforeningen. Hun har tatt videregående kurs innen kosmetisk akupunktur hos Radha Tambirajah, en av pionerene innen dette området.

Elisabeth har også utdannelse innen kostholdsveiledning med en tilleggsutdannelse innen hudhelse med fokus på inflammasjonstilstander og hudproblemer som eksem, acne og psoriasis.

Vår terapeut jobber både med kosmetisk akupunktur, dermaneedling, behandling med Zo- produkter og gir kostholdsrådgivning for en bedre hudhelse. Hun ser ofte på et hudproblem som et resultat av årsakssammenhenger som gjerne starter innenfra, og mener det er derfor viktig å behandle helhetlig for å oppnå optimal hudhelse. Kosthold og livsstil er dermed to viktige nøkkelfaktorer. Som et alternativ til injeksjoner, brukes nåler og medisinske serum for å øke hudens egen evne til å «reparere» seg selv.

Elisabeth jobber tett med lege, hudlege og kosmetisk sykepleier ved behov. Det tas en grundig anamnese før behandling for å kartlegge allergier og intoleranser, helsetilstand og medikamentbruk.

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest ligger sentralt i Silurveien 2 på Ullern like ved Ring 3. Vi har åpent når de fleste andre legesentre har stengt, og vi har åpent 365 dager i året!

Silurveien 2, Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no