Kosmetisk akupunktur

Bestill gratis konsultasjonstime
Kosmetisk akupunktur
Kosmetisk akupunktur er en terapiform som er blitt brukt i Østen i århundrer for å forbedre skjønnhet, vitalitet og bevare et ungdommelig utseende. Et naturlig alternativ til injeksjoner med
hyaluronsyre og botox.

Kosmetisk akupunktur baserer seg mye på de samme virkningsmekanismene som ved dermaneedling, der det skjer en stimulering av elastin og kollagenproduksjonen. Man jobber parallelt med spesifikke TCM- punkter (kroppsakupunktur/øreakupunktur) som tar for seg «organer» i kroppen og justerer ubalanser som igjen manifesterer seg i huden og i ansiktet. Man legger her sterkt vekt på ytre og indre faktorer som klima, miljø, psyke, kosthold, og det å støtte opp under en god fordøyelse og tarmfunksjon.

 

Indikasjoner for kosmetisk akupunktur:

Vår sykepleier og terapeut:
Elisabeth Engzelius er utdannet sykepleier, kosmetisk akupunktør, massør og medisinsk aromaterapeut, og har jobbet i over 17 år med hud- og kroppsbehandlinger. Hun har en treårig utdannelse ved Nordisk Akupunkturhøyskole, China Beijing International Training Center og er medlem av Akupunkturforeningen. Hun har tatt videregående kurs innen kosmetisk akupunktur hos Radha Tambirajah, en av pionerene innen dette området.

Elisabeth har også utdannelse innen kostholdsveiledning med en tilleggsutdannelse innen hudhelse med fokus på inflammasjonstilstander og hudproblemer som eksem, acne og psoriasis.

Vår terapeut jobber både med kosmetisk akupunktur, dermaneedling, behandling med Zo- produkter og gir kostholdsrådgivning for en bedre hudhelse. Hun ser ofte på et hudproblem som et resultat av årsakssammenhenger som gjerne starter innenfra, og mener det er derfor viktig å behandle helhetlig for å oppnå optimal hudhelse. Kosthold og livsstil er dermed to viktige nøkkelfaktorer. Som et alternativ til injeksjoner, brukes nåler og medisinske serum for å øke hudens egen evne til å «reparere» seg selv.

Elisabeth jobber tett med lege, hudlege og kosmetisk sykepleier ved behov. Det tas en grundig anamnese før behandling for å kartlegge allergier og intoleranser, helsetilstand og medikamentbruk.

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest ligger sentralt i Silurveien 2 på Ullern like ved Ring 3. Vi har åpent når de fleste andre legesentre har stengt, og vi har åpent 365 dager i året!

Silurveien 2, Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no