Kiropraktor

Hjelper deg med bl.a muskel og leddproblematikk.

Kontakt oss

 

Om kiropraktikk:
Kiropraktikk er en behandlingsform som bygger på forståelsen av at en god helse avhenger av et godt funksjonelt nervesystem slik at kroppen har en optimal mulighet til å bruke sin medfødte evne til å helbrede seg selv. Kiropraktoren fokuserer på kroppens rammeverk og nervesystemet. Kiropraktoren diagnostiserer, behandler og forebygger lidelser i nerve-muskel-skjelett-systemet, spesielt tilstander som involverer ryggsøylen og dens effekt på nervesystemet.
Kiropraktikk er ikke et supplement til medisin, men en separat og distinkt filosofi, vitenskap og utøvelse. Autoriserte kiropraktorer har 5 års universitetsutdannelse fra godkjente læresteder, og fungerer som primærkontakt med sykmeldingsrett og rekvisisjonsrett til spesialister i likhet med leger. De prekliniske- og diagnosefag er de samme i både kiropraktorstudiet og medisinstudiet, men det er større vekt på bevegelsesapparatet for kiropraktorene.

Kiropraktorer er spesialister på undersøkelse og behandling av nerve-, muskel- og skjelettsystemet
Kiropraktoren kan henvise til MR, RTG og CT
Kiropraktoren kan henvise til legespesialist og fysioterapi
Kiropraktoren kan sykemelde

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest ligger sentralt i Silurveien 2 på Ullern like ved Ring 3. Vi har åpent når de fleste andre legesentre har stengt, og vi har åpent 365 dager i året!

Silurveien 2, Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no