Kosmetisk sykepleier

Linda Jakobsen er kosmetisk sykepleier og utfører kosmetiske behandlinger i trygge og sikre rammer hos Legevakt Vest. Hun hjelper deg permanent med hårfjerning, elixir, fillers, pigmenteringer m.m. Bestill en time hvor vår kosmetisk sykepleier spesialist kan gi deg råd og veiledning og foreslå kosmetisk behandling ut fra dine ønsker og behov

Bestill time

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Zo Obagi-produktene. Vi har både Zo Skin Health, og Zo Medical.

Permanent hårfjerning

Vår medisinske hudlaser kan fjerne økt behåring og uønsket hårvekst som konsekvens av sykdom, eller som bivirkninger av en rekke medisiner; PCO, hormonsykdommer, p-pillebruk, hirsutisme m.m. Utføres av kosmetisk sykepleier.

Les mer

Pigmenteringer

Det finnes flere måter å behandle pigmentflekker på. Noen er IPL, kjemisk peeling og laser. Sommer og sol har en tendens til å etterlate seg pigmentflekker i huden vår, spesielt i ansiktet og håndryggen. Pigmentflekker er en opphopning av melanin i huden. De vises som lyse til mørk brune flekker på huden, oftest i ansikt, bryst og hender, områder som har vært mye eksponert for sol/UV-stråling. De kan behandles med laser og medisinske kremer. Utføres av kosmetisk sykepleier.

Les mer

Sklerosering

Skleroterapi er den vanligste kosmetiske behandlingen for overfladiske vener. Den kan ikke brukes på store, dype vener. Det er en prosedyre der en saltvannsoppløsning eller et kjemikalie injiseres via en tynn nål direkte inn i de synlige årene. Væsken irriterer blodåreveggene slik at de kleber seg sammen og brytes ned. Behandlingen tar 15 – 45 minutter og kan svi litt, men er ikke smertefull. Utføres av kosmetisk sykepleier.

Les mer

Sprengte blodkar

Mange kvinner opplever at små, sprengte blodkar og synlige blodårer dukker opp på leggene og innsiden av lårene. Noen får også sprengte blodkar i ansiktet. Slike små åreknuter er svært vanlig. Det rammer rundt 50 prosent av kvinner (og nesten like mange menn). De varierer i farge fra rød/blå til lilla, og er vanligst på legger, lår og ankler. Det er mulig å fjerne synlige blodkar, men behandlingen vil uansett være kosmetisk. Vanligst er det å bruke skleroterapi. Her injiserer man et stoff inn i blodkarene som gjør at de forsvinner og tetter seg igjen. Utføres av kosmetisk sykepleier.


Ved fare for liv kontakt 113.

Lokalene ligger i 1 etg. i det nye Selvaagbygget S2 rett ved Ring 3 i Oslo,

600 m vest for Radiumhospitalet og sentralt plassert nært til offentlig kommunikasjon med T-bane og buss. Legevakten er tilrettelagt for funksjonshemmede. Hos oss kan du parkere gratis i parkeringshuset fra kl. 16.00 – 08:00 på hverdager og det er gratis på lørdag / søndag, da fra kl. 16:00 på fredag til kl. 08:00 på mandag.

Bestill time hos Legevakt Vest i Oslo på tlf. 23 25 11 11 eller time via vårt kontaktskjema, du får rask behandling og time på dagen.

Relaterte nøkkelord: kosmetisk, asker, drammen, oslo, bærum, sandvika, behandling, behandlinger, dermatologi, hud, hudbehandlinger, hudbehandlinger, kosmetisk dermatologisk sykepleier, dermatologisk sykepleier, hudlege, hudsliping, hudpleier, hudklinikk,


Linda Jacobsen kosmetisk sykepleier

Kosmetisk sykepleier Linda Jacobsen
Linda Jacobsen er kosmetisk sykepleier og kosmetisk ansvarlig for minimal invasive injektionsbehandlinger på Legevakt Vest. Linda er utdannet sykepleier og spesialist i kosmetiske behandlinger.

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no