Permanent hårfjerning

Vår medisinske hudlaser kan fjerne økt behåring og uønsket hårvekst som konsekvens av sykdom samt som bivirkninger av en rekke medisiner; PCO, hormonsykdommer, p-pillebruk, hirsutisme m.m.

Kontakt oss

Med vår nye og moderne Candela Gentlemax Pro – medisinsk hudlaser, fjerner vi raskt og skånsomt uønsket hårvekst på ansikt og kropp. Vår medisinske hudlaser kan fjerne økt behåring og uønsket hårvekst som konsekvens av sykdom samt som bivirkninger av en rekke medisiner; PCO, hormonsykdommer, p-pillebruk, hirsutisme er eksempler på tilstander som kan gi økt behåring.

Sjeldnere årsaker er hormonelle forandringer på grunn av forstyrrelser i eggstokkene, binyrene og hypofysen. Ved ditt første besøk i klinikken forteller du om dine ønsker for behandlingen. Ditt medisinske hårproblem blir vurdert, og det blir satt opp et forslag til behandling. Alle behandlinger utføres med markedets beste Candela Gentlemax Pro medisinske hudlaser og kun av sertifisert spesialsykepleier og eller lege. Det blir gitt god informasjon om behandlingen.

Spørsmål og svar om permanent hårfjerning med medisinsk hudlaser

Hvordan virker det?

GentleMax Pro medisinsk hudlaser bruker laserteknologi for å levere en intens, men milde utbrudd av energi på målrettede områder av huden, og leverer en kontrollert mengde målrettet terapeutisk varme trygt og effektivt.

Hvor lang tid tar en behandling?

En behandling kan ta så lite som noen få minutter til så lenge som en time, avhengig av området, og den tilstand som behandles.

Hva kan jeg forvente under behandling?

 • Behandling skjer på klinikken. Sertifisert spesialsykepleier og eller lege vil bruke et lite håndstykke for å levere laserpulser mot det ønskede behandlingsområdet.
 • Noen pasienter kan føle et lite ubehag med hver laserpuls, noen ganger beskrevet som en smekk av en gummistrikk på huden.
 • Ubehag er løst raskt og minimert med det patenterte Dynamic Cooling DeviceTM (DCDTM) eller luftkjøling. For noen pasienter kan en aktuell bedøvelse brukes før behandling.

Hva må man ta hensyn til før laserbehandling av hår?

 • Unngå sol og solarium 4-6 uker før og etter behandling med laser.
 • Unngå selvbruningskrem 3 uker før behandling.
 • Ikke voks/napp hårene 6 uker før behandling, for da er det ingen hår å behandle!
 • Du kan barbere hårene. Ved 1. g behandling er det fint om vi får se ett lite område med hår i fht. farge og tykkelse.
 • Stopp bruk av aktive kremer som inneholder syre, a-vit. syre (bla. a. retinol), og blekemidler i 5-7 dager før behandling. Unngå reseptbelagte immundempende salve i 5-7 dager før behandling.
 • Ved behandling av hår i armhuler er det viktig at man ikke har på deodorant den dagen man skal behandles.

Hvem kan ikke behandles?

 • Gravide og ammende behandles ikke. Har du aktivt utbrudd av herpes simplex i behandlingsområdet kan du ikke behandles. Har du nylig solt deg eller er solbrent må du vente.
 • Går du på Medisiner som forårsaker fotosensivitet kan du ikke behandles.
 • Står man på sterke reseptbelagte medisiner mot kviser bør man vente 6 mnd.
 • Har du en pågående infeksjon i huden må dette klareres med behandler/lege.

Før behandlingen

 • Huden skal være ren og tørr
 • Eventuell makeup/krem fjernes
 • Området barberes

Er behandlingen smertefull?

Nei! Det er integrert kjøling før og etter hvert laserskudd, som gjør at huden kjøles ned med en gang.

Hvor mange behandliger er normalt?

Vanligvis 5 – 6 behandlinger ved normal hårvekst. Ca. 20% av hårene reduseres ved hver behandling. Ved hormonelle forandringer som f.eks. graviditet, overgangsalder og pubertet kan det dannes ny hårvekst. Ved 2. gangs behandling må område være barbert 2-3 dager før behandling.

Når kan jeg se resultater etter en behandling?

Det tar fra 12 – 20 dager før hårene faller av. Faller ikke hårene av, ta kontakt, så vi får sett på det.

Hvordan ser jeg ut etter behandlingen?

Rødhet og litt hovne hårsekker er normalt. Dette gir seg raskt.

Er det noe jeg ikke kan gjøre etter behandlingen?

Unngå sol, solarium og selvbruningskrem på de behandlede områdene 4 uker etter behandling, da det kan gi hypopigmenteringer og hyperpigmenteringer.

Gentel Max Pro – Medisinsk hudlaser Før-/og etter bilder.

Les Gentel Max Pro sin brosjyre fra vår leverandør (inneholder bilder før og etter behandling).

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest ligger sentralt i Silurveien 2 på Ullern like ved Ring 3. Vi har åpent når de fleste andre legesentre har stengt, og vi har åpent 365 dager i året!

Silurveien 2, Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no