Plastisk kirurgi

Hos Legevakt Vest kan du være trygg på å møte svært dyktige og erfarne plastiske kirurger. Vi er alltid opptatte av å se deg og dine behov, og skreddersyr hver operasjon til den enkelte pasient.

Vi tilbyr et bredt spekter innen plastikkirurgi. Hos oss kan du få medisinske eller estetiske operasjoner, på kropp eller ansikt.

Kontakt oss

Plastisk kirurgi

Våre kirurger er alltid opptatte av å se deg og dine behov. Ingen kropper er like, og dette vil alltid våre kirurger ta hensyn til. Hver operasjon tilpasses den enkelte pasient. Våre kirurger ønsker alltid å gi deg et så realistisk bilde som mulig av hvordan resultatet vil bli. Vi mener god kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket resultat. Du får derfor alltid en konsultasjon med en av våre kirurger i forkant av operasjonen. 

Noen av våre behandlinger

Våre plastikkirurger

Charles Filip
Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har 19 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Sverige og Storbritannia. Han har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling, Rikshospitalet siden 2009. Charles er i dag overlege i det Kraniofaciale team og utfører avansert ansiktskirurgi. Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. 

For meg som kirurg er pasientens velbefinnende og sikkerhet alltid første prioritet!

Ingemar Havemann
Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark. Siden 2017 har han jobbet ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet, hvor han i dag er ansatt som overlege på avdelingen.

Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon. Han er medlem av Den norske legeforening.

Maria Vatne
Maria Vatne er i permisjon frem til 01.01.2022

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11 

Vi svarer deg så raskt vi kan.


Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no