Brystoperasjon

Våre dyktige plastikkirurger utfører brystreduksjon, brystløft og brystforstørring

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Våre vanligste brystoperasjoner

Brystreduksjon:
Store og tunge bryster kan oppleves hemmende i dagliglivet. En brystreduksjon vil reduserer brystenes størrelse og tyngde, brystvorten løftes og huden strammes.
Resultatet er mindre og fastere bryster.

Brystforstørrelse:
Det finnes ulike årsaker til at man ønsker større bryster. Våre kirurger vil gi deg råd og veiledning. Sammen blir dere enige om operasjon er riktig valg for deg, og om hva som vil gi best mulig resultat.

Brystløft:
Ved brystløft omformes brystets vev og overflødig hud fjernes. På denne måten strammes brystene opp og gis en ønsket fasong.

Våre kirurger


Hos våre kirurger kan du være sikker på at du er i trygge hender. De vil lytte til deg og dine ønsker, gjøre en grundig vurdering og komme med den beste anbefalingen til deg.

Før en operasjon

Før operasjonen må du komme på konsultasjon til en av våre dyktige plastikkirurger. Konsultasjonen koster 625 kr, eventuelt videokonsultasjon for 350 kr.

På konsultasjonen vil du få mulighet til å stille spørsmål til kirurgen, samt få informasjon og instrukser om operasjonen.

Ofte stilte spørsmål

Priser for brystoperasjon

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010.

Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dr. Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål? Snakk emd våre kirurger ved å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet.

23 25 11 11