Bukplastikk

Løs og overflødig hud på magen kan føles plagsomt. Våre dyktige kirurger har lang erfaring med bukplastikk, og kan vise til svært gode resultater med høy pasienttilfredshet.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Om bukplastikk

Bukplastikk utføres ved å fjerne overflødig fett og hud på magen, samt stramme løs magemuskulatur. Resultatet er en slankere og fastere midje.

Strammer løs magemuskulatur
Ulike typer: Mini bukplastikk og Full bukplastikk
Fjerner overflødig fett og hud på magen

Ulike typer bukplastikk


Mini bukplastikk:
Egnet for pasienter med ønske om en mindre magestramming, særlig begrenset til området under navlen. Kirurgen vil effektivt korrigere regional fettakkumulering og moderat hudslapphet.

Full bukplastikk:
Egnet for pasienter som ønsker funksjonell restaurering og/eller estetisk foryngelse av bukveggen. En full bukplastikk gjenoppretter konturen av bukveggen, fjerner slapp hud/strekkmerker, reduserer overflødig fett og forbedrer midjens estetiske profil.

Før en operasjon

Før operasjonen må du komme på konsultasjon til en av våre dyktige plastikkirurger. Konsultasjonen koster 625 kr, eventuelt videokonsultasjon for 350 kr.

På konsultasjonen vil du få mulighet til å stille spørsmål til kirurgen, samt få informasjon og instrukser om operasjonen.

Under første konsultasjon vil kirurgen lytte til deg og dine ønsker, samt vurdere din bukveggstruktur både liggende og stående. Eventuelle bukveggsbrokk vil oppdages. Dere vil sammen komme frem til den beste løsningen for deg.

På operasjonsdagen:

Møt opp på klinikken til avtalt tid. Bukplastikk foretas vanligvis under full narkose med overlege i anestesi tilstede.

Metodene kan med fordel kombineres med fettsuging og muskeloppstramning av bukkvegsmusklene for å forbedre kroppskonturene ytterligere. Gjennomføringen krever et lavt tverrgående snitt. Svake bukveggsmuskler repareres, overflødig fett og hud fjernes. Vevet strammes for å forbedre definisjon og fasthet i magen.

Etter operasjonen:

Overnatting med observasjon ordnes ved indikasjon og/eller om dette ønskes. De fleste er tilbake til jobb etter to uker. Samtlige kontroller utføres ved Legevakt Vest.

Ofte stilte spørsmål

Priser for Mini bukplastikk

Priser for Full bukplastikk

Hvem passer bukplastikk for?

Hvor lang tid tar operasjonen?

Når kan man oppta fysisk aktivitet?

Hvordan gjennomføres operasjonen?

Er det noen komplikasjoner?

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010.

Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dr. Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 20 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål? Snakk emd våre kirurger ved å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet.

23 25 11 11