Fettsuging

Fettsuging fjerner fettansamling på ønsket område av kroppen på en skånsom måte. Metoden våre kirurger benytter vil gi varig effekt da det ikke vil lages nye fettceller.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Om fettsuging

Fettsuging, også kalt liposuction, fjerner fettansamling på ønsket område av kroppen på en skånsom måte. Dette kan være innside lår og knær, legger, hofter, mage, dobbelthake og bryster.

Fjerner fettansamling på ønsket område
Skånsom operasjon
Gir varig effekt da det ikke vil lages nye fettceller

Viktig for kunden


Metoden våre kirurger benytter vil gi varig effekt da det ikke vil lages nye fettceller. Fettsuging er forbundet med høy grad av tilfredshet blant pasientene.

Det er viktig å huske at fettsuging ikker er en slankemetode, men en måte å figurere kroppen på.

Før en operasjon

Før operasjonen må du komme på konsultasjon til en av våre dyktige plastikkirurger. Konsultasjonen koster 625 kr, eventuelt videokonsultasjon for 350 kr.

På konsultasjonen vil du få mulighet til å stille spørsmål til kirurgen, samt få informasjon og instrukser om operasjonen.

Aldersgrense: 25 år

Ofte stilte spørsmål

Priser for fettsuging

Når kan man oppta fysisk aktivitet?

Hvordan gjennomføres operasjonen?

Er det noen komplikasjoner?

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010.

Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dr. Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål? Snakk med våre kirurger ved å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet.

23 25 11 11