Lip lift

Lip lift er en prosedyre som hever leppens posisjon for å gi et mer ungdommelig og avslappet smil. Vi kan vise til gode resultater og høy tilfredshet.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Om liplift

Prosedyren har blitt populær ettersom den skaper en mer attraktiv form på overleppen, og dermed gir forbedret ansiktsbalanse og proporsjoner. Avstanden mellom nesen og overleppen kan alltid ha vært lang, eller blitt forlenget med aldring i ansiktet.

Reduser avstand mellom nese og overleppe
Gir et mer ungdommelig og avslappet smil
Gir forbedret ansiktsbalanse og proporsjoner
"Etter å ha kontaktet flere spesialister og vært på flere konsultasjoner så valgte jeg å operere meg hos Dr. Charles Filip på Legevakt Vest AS. Jeg kunne ikke gjort et bedre valg! Dr. Charles Filip er faglig meget dyktig og usedvanlig nøye i sitt arbeid. Jeg fikk tilbake et naturlig utseende og er mer enn fornøyd med både operasjonen og oppfølgingen. Jeg kan anbefale ham på det sterkeste!"

Hvorfor liplift?


Et leppeløft kan bidra til å forbedre lang avstand mellom nesen og overleppen, tynn overleppe eller tenner som ikke viser seg når de smiler.

Før en operasjon

Før operasjonen må du komme på konsultasjon til en av våre dyktige plastikkirurger. Konsultasjonen koster 625 kr, eventuelt videokonsultasjon for 350 kr.

På konsultasjonen vil du få mulighet til å stille spørsmål til kirurgen, samt få informasjon og instrukser om operasjonen.

På operasjonsdagen:

En presis mengde bløtvev (overflødig hud) fjernes ovenfra overleppen like under nesen. Snittet er skjult i krumningen av den nedre delen av nesen. En grundig teknikk er nødvendig for å gjøre arret så skjult som mulig. Lip Lift Surgery tar omtrent en time å utføre.

Operasjonen utføres i lokal anestesi med beroligende og smertestillende medisinering.

Etter operasjonen:

Du kan føle mildt ubehag de første 24 timene. De fleste pasienter har minimale eller ingen blåmerker. De overfladiske stingene fjernes etter en uke,

Resultatene kan sees så tidlig som noen få dager etter operasjonen. Hevelse er en normal del av helbredelsen, og forsvinner ofte i løpet av de første 1-2 ukene. Det endelige resultatet fra operasjonen vil være noen måneder etter operasjonen.

Ofte stilte spørsmål

Priser for liplift

Hvem passer liplift for?

Hvor lang tid tar operasjonen?

Når kan man se resultater?

Hvordan gjennomføres operasjonen?

Er det noen komplikasjoner?

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010.

Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dr. Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 20 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi. Han har i mange år også operert pasienter født med leppe-kjeve-ganespalte og andre misdannelser i ansiktet

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet og han representerer Norge i European Association of Plastic Surgeons (EURAPS).

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål? Snakk emd våre kirurger ved å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet.

23 25 11 11