Kosmetiske behandlinger

Hos oss kan du få utført kosmetiske behandlinger av vår dyktige kosmetiske sykepleier. Vi har i tillegg en rekke produkter fra ZO Skin Health.

Avbestilling innen 24 timer før timen, ikke møtt gebyr på 490,-

Hvorfor Legevakt Vest?

Vi har pasienten i fokus. Du skal oppleve trygghet og det å bli sett.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

ZO® Skin Health

Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste generasjon av terapeutiske kremer og behandlinger som kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet

PROFHILO

Profhilo er en injeksjonsbehandling for kropp og ansikt med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre som booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet som er en naturlig konsekvens av aldringsprosessen.

Laserbehandling

Vi tilbyr laserbehandling med Candela Nordlys og Fotona laser.

PRX-T33

PRX-T33 er en nålefri behandling og er ansett som neste generasjon av antiaging. De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse

Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse.

Basic ansiktsbehandling

Denne behandlingen består av rens, massasje, maske og tilpasset skrubb.
Kjemisk peel

Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne, pigmenteringer og solskader.


Mesoterapi

Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.


Microneedling

Vi bruker dermapen 4 som er en avansert form for needling. Behandlingen reduserer ujevnheter og linjer i ansiktet, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling.

Filler

Fillere er et geleaktig stoff som sprøytes inn under huden for å kompensere for tapt volum, slette rynker og folder i ansiktet og øke leppenes fylde.

Vi bruker både juvederm og restylane som fillermerker.

ZO Stimulator peel

Passer godt for ru og gusten hud da den bruker en ny, unik kombinasjon av eksfolierende ingredienser for å fornye og revitalisere huden. Behandlingen passer for alle hudtyper, også rosacea, sensitiv og acnehud.

Møt vår kosmetiske sykepleier, Andrea!

Andrea har tatt videreutdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved universitetet i sør-øst norge. Hun har også tilleggskurs i behandlinger som dermapen, mesoterapi, kjemisk peel og filler. Andrea liker godt å jobbe med kombinasjonsbehandlinger for best mulig resultater, og er opptatt av sunn hud og en god hudhelse!

Er du eksisterende kunde? Finn produktene dine her!

åpent 365 dager i året.

Bestill time enkelt med vår online booking