Om Clinic Vest

Clinic Vest er en estetisk klinikk som de senere årene har vært en integrert del av Legevakt Vest. Vi skal fortsatt dele lokaler med det dyktige helsefaglige miljøet her på Ullern, men øker nå vår satsning på alle estetiske tjenester, som også inkluderer plastikkirurgi.

Markedet for estetiske tjenester er i sterk vekst i Norge, og mange ulike aktører tilbyr et bredt spekter av behandlinger og operasjoner. Vi i Clinic Vest ønsker å ta en tydelig posisjon på høy medisinsk faglighet, kombinert med det å bruke tid på å bli kjent med pasientene før vi anbefaler videre prosess. 

Våre medarbeidere består av kirurger og en kosmetisk dermatologisk sykepleier som alle er høyt utdannet og som mellom seg har over 35 års erfaring fra estetiske operasjoner og behandlinger. Teamet brukes også jevnlig som eksperter hos andre helseforetak og sykehus. 

Alle våre pasienter skal oppleve en høy grad av trygghet og kyndig veiledning gjennom hele pasientforløpet. Vi utfører aldri noen injeksjoner eller plastikkopperasjoner uten å ha gjennomført minst én konsultasjon i forkant. Gjennom en hyggelig samtale vil vi diskutere behov, muligheter og ønsker, og gi vår beste rådgivning til hver enkelt pasient. 

Vi tilbyr estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi, injeksjonsbehandlinger, samt medisinsk hudpleie. Dette kan du lese mer om under fanen våre tjenester.

Vi ser frem til å treffe deg og høre mer om dine ønsker! 

Dr. Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 20 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet.

Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier - Andrea

Andrea har tatt videreutdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved universitetet i sør-øst norge. Hun har også tilleggskurs i behandlinger som dermapen, mesoterapi, kjemisk peel og filler. Andrea liker godt å jobbe med kombinasjonsbehandlinger for best mulig resultater, og er opptatt av sunn hud og en god hudhelse!

Er du eksisterende kunde? Finn produktene dine her!


Bestill produkter

Dr. Linnea Torsnes

Dr Torsnes er spesialist i hud- og veneriske sykdommer. Spesialistutdannelsen tok hun ved sykehus i Danmark samt Rikshospitalet i Oslo. Hun kan utrede og behandle alle dermatologiske tilstander - f.eks psoriasis, eksem, hudkreft (og forstadier til hudkreft), vorter, rosacea og akne.

Dr Torsnes utfører føflekksjekker og kan fjerne føflekker kirurgisk ved indikasjon. Hun utfører også kirurgi av andre forandringer i hud.

Hos Dr Torsnes kan man få utført behandling mot overdreven svette, diverse injeksjonsbehandlinger samt laserbehandling av blodkar ved rosacea, aknearr og andre laserbehandlinger av hud. Hun tilbyr også PDT-behandling.

Dr Torsnes holder seg faglig oppdatert blant annet ved å være medlem av EADV (European Academy of Dermatology and Venereology), samt å regelmessig delta på nasjonale og internasjonale kurs og kongresser.I tillegg til jobben på legevakt vest jobber Dr Torsnes også som overlege på hudavdelingen på Rikshospalet

Øyelokkskirurgi

Skånsom øyelokksplastikk som rekonstruerer og opprettholder den beste versjonen av deg.

Neseplastikk

Formålet med neseplastikk kan være alt fra å endre størrelse, form eller vinkel på nesen.

Facelift

Ved ansiktsløft strammes huden i ansiktet og på halsen og du får et naturlig resultat.

Bukplastikk

Bukplastikk utføres ved å fjerne overflødig fett og hud på magen.

Kosmetisk behandling

Kosmetiske behandlinger av vår dyktige kosmetiske sykepleier.

Fettsuging

Fettsuging fjerner fettansamling på kroppen på en skånsom måte.

Øyenbrynsløft

Forbedre synsfeltet eller forynge utseende på en skånsom, rask og effektiv måte.

Brystoperasjon

Våre dyktige plastikkirurger utfører brystreduksjon, brystløft og brystforstørring.

Liplift

Liplift er en prosedyre som hever leppens posisjon for å gi et mer ungdommelig og avslappet smil.

Øreplastikk

Øreplastikk gjør at utstående ører blir liggende tettere inntil hodet og får en bedre form.

Filler & rekonstruksjon

Volumet i områder av ansiktet gjenopprettes, som følge av aldring, skade eller lignende.

Lårplastikk

Lårplastikk har som formål å stramme inn huden rundt lårene.

Overarmsplastikk

Overarmsplastikk egner seg for deg som er plaget av løs hud på overarmene.

Poser under øynene

Ved operasjon av poser under øynene fjernes overflødig fettvev på nedre øyelokk.

åpent 365 dager i året.

Bestill time hos Clinic Vest ved å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet.