Gynekolog og jordmor

Hos gynekolog og jordmor på Legevakt Vest er du i trygge hender. Vi har bred erfaring med gravide, kvinnesykdommer og oppfølging av svangerskap. Vi har topp moderne ultralyd og erfarne leger og jordmødre. Det er kort ventetid og ingen henvisning.

Alle undersøkelsene utføres av utdannet og sertifisert ultralydjordmor og gynekolog med lang erfaring innenfor svangerskapsomsorg og fødsel.

Se prisliste

NIPT-test

01.07.2020 ble bioteknologiloven endret, og det ble blant annet bestemt at NIPT skal bli tillatt for alle gravide i Norge.

Pris 8.900,- Inkluderer undersøkelse (ultralyd), blodprøve og oppfølging av prøvesvar.

Tidlig ultralyd

I uke 6-7 av svangerskapet kan man se etter hjerteslag og om embryoet har festet seg. Generelt anbefaler vi en tidlig ultralyd mellom svangerskapsuke uke 11 og 14, da fosteret har fått litt størrelse og man kan få bedre bilder.

I løpet av uke 12 vil det skje mye utvikling hos fosteret, og man kan i enkelte tilfeller også se fosterets kjønn

* Ikke møtt på tidlig ultralyd og 3D-ultralyd belastes timen i sin helhet.  

Bestill tidlig ultralyd

3D/4D Ultralyd

Mange blivende foreldre opplever ultralyd som veldig spennende, og vi på Legevakt Vest tilbyr 3D ultralyd. Bildene vil kunne vise tydelige former og barnets fasong.

Vi anbefaler, for best bilder, å ta 3D ultralyd i uke 26-28. Fra uke 26 vil barnets utseende være omtrent likt som ved fødsel og hos noen vil man ved 3D ultralyd se hvem barnet ligner mest på. I ukene etter vil barnets hørsel bli bedre utviklet, og barnet kan reagere på stemmen til både mor og andre familiemedlemmer.

Gynekolog og jordmor

Hos gynekologene og jordmor på Legevakt Vest er du i trygge hender i et tverrfaglig miljø. De har lang erfaring med kvinnehelse, gynekologiske operasjoner, ultralyd og fødsler. Det er kort ventetid og ingen henvisning.

På gynekologisk undersøkelse hos oss får du full sjekk. Det inkluderer bl.a. celleprøve for livmorhalskreft og prøve for kjønnsykdommer.

Møt vår gynekolog, Ija! 

Ija Meløe er utdannet som gynekolog og fødselshjelper i 1991 og har lang erfaring innen fagfeltet. Ija har jobbet ved universitetssykehus i Norge og i utlandet.

Vår gynekolog kan hjelpe deg med diagnose og behandling, uansett om du har kløe, svie eller smerter i underlivet, seksuelt overførbare sykdommer, plager i forbindelse med overgangsalder, uregelmessige blødninger eller trenger en generell utredning.

Møt vår jordmor, Tove!

Ultralydjordmor Tove Johnsen.
Jordmor med Videreutdanning i Ultralyddiagnostikk for Jordmødre fra Nasjonalt Senter for fostermedisin, NTNU Trondheim.
Mange år erfaring som jordmor i svangerskapsomsorg,føde/barsel fra fødestua Midt Troms.
Ultralyderfaring fra Universitetsykehuset Nord-Norge, Senja kommune og Drammen Sykehus.

Tidlig ultralyd

Ultralyd

Celleprøve

Svangerskapskontroll

Gyn. Undersøkelse

Overgangsplager

Kjønnssykdommer

Kjønnsvorter

Hormonforstyrrelser

Bekkenplager

Blødningsforstyrrelser

Prevensjon

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?

23 25 11 11