Kvinnehelse

Legevakt vest her kvinnehelsen i fokus. Hos oss kan du ta NIPT-test og finne sertifiserte jordmødre og gynekologer.

Gynekolog

Når du er hos gynekologene til Legevakt Vest er du i trygge hender. Hos oss finner du leger med lang erfaring og det er kort ventetid!

Lang erfaring
Du skal føle deg trygg
Bred kompetanse

NIPT-test

NIPT (Non-Invasive Prenatal Test) er en enkel blodprøve som tas fra armen til mor i veldig tidlig fase av fosterets utvikling, fra uke 10 i svangerskapet. Blodprøven analyseres deretter for kromosomavvik hos fosteret ved at testen kan avdekke sannsynligheten for trisomi hos fosteret.

Ultralyd og jordmor

Mange blivende foreldre opplever ultralyd som veldig spennende. Vil tilbyr tidlig ultralyd og ultralyd i 3D for deg som vil se tydelige former og barnets fasong. Vår jordmor følger deg opp i svangerskapet og sørger for at du skal føle deg trygg og bli sett.

Ultralyd
Vi viser bilder i 3D/4D
Oppfølging i svangerskapet

Gynekolog og jordmor

Hos gynekologene og jordmor på Legevakt Vest er du i trygge hender i et tverrfaglig miljø. De har lang erfaring med kvinnehelse, gynekologiske operasjoner, ultralyd og fødsler. Det er kort ventetid og ingen henvisning.

På gynekologisk undersøkelse hos oss får du full sjekk. Det inkluderer bl.a. celleprøve for livmorhalskreft og prøve for kjønnsykdommer.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?