Om oss

Et møte med helsevesenet kan for mange oppleves som hektisk og overveldende. Ventetiden kan bli lang og det er ofte krevende å navigere mellom de ulike instansene. Uansett om man skal til en sjelden sjekk, eller er en del av en mer omfattende behandlingsprosess, er det avgjørende at pasienter opplever trygghet og det å bli sett.

Legevakt Vest ble startet i 2015 med et brennende ønske om å levere profesjonell helsehjelp i en personlig innpakning til både private og bedrifter. Hos oss skal pasienten alltid være i fokus og vi skal ta oss tiden til å bli kjent med mennesket bak helseutfordringen. Vi skal sørge for en kortere avstand mellom våre pasienters ulike utfordringer og de nødvendige behandlingene. Sammen legger vi det videre løpet, med dine behov i sentrum.

Bærekraft og samfunnsansvar

Vi er mer enn bare legevakt


På 7 år har Legevakt Vest vokst til å inkludere alt fra fastlegeordning og en legevakt som er åpen hver dag, til en av landets beste bedriftshelsetjenester og en rekke spesialmedisinske tjenester. Gjennom pandemien snudde vi om på våre fokusområder og sto i spissen for koronatesting i Oslo-regionen.

Nå fortsetter vi veksten inn i nye landsdeler og med stadig nye helsetilbud til våre pasienter. Uansett om du er en bedrift, en familie eller en enkeltperson skal vi sørge for gode og effektive pasientopplevelser, tilpasset akkurat dine behov.

November 2022 ble vi sertifisert Miljøfyrtårn.
Innen 2024 skal vi være ISO-godkjent