Om oss

Et møte med helsevesenet kan for mange oppleves som hektisk og overveldende. Ventetiden kan bli lang og det er ofte krevende å navigere mellom de ulike instansene. Uansett om man skal til en sjelden sjekk, eller er en del av en mer omfattende behandlingsprosess, er det avgjørende at pasienter opplever trygghet og det å bli sett.

Legevakt Vest ble startet i 2015 med et brennende ønske om å levere profesjonell helsehjelp i en personlig innpakning til både private og bedrifter. Hos oss skal pasienten alltid være i fokus og vi skal ta oss tiden til å bli kjent med mennesket bak helseutfordringen. Vi skal sørge for en kortere avstand mellom våre pasienters ulike utfordringer og de nødvendige behandlingene. Sammen legger vi det videre løpet, med dine behov i sentrum.

Bærekraft og samfunnsansvar

Vi er mer enn bare legevakt


På 7 år har Legevakt Vest vokst til å inkludere alt fra fastlegeordning og en legevakt som er åpen hver dag, til en av landets beste bedriftshelsetjenester og en rekke spesialmedisinske tjenester. Gjennom pandemien snudde vi om på våre fokusområder og sto i spissen for koronatesting i Oslo-regionen.

Nå fortsetter vi veksten inn i nye landsdeler og med stadig nye helsetilbud til våre pasienter. Uansett om du er en bedrift, en familie eller en enkeltperson skal vi sørge for gode og effektive pasientopplevelser, tilpasset akkurat dine behov.

November 2022 ble vi sertifisert Miljøfyrtårn.
Innen 2024 skal vi være ISO-godkjent

Våre verdier

Kvalitet: Hos Legevakt Vest har vi samlet et bredt spekter av ekspertise og tilbyr alt fra legevakt til fullskala bedriftshelsetjeneste. Ingen problemer er for små, og ingen utfordringer er for store.

Proaktiv: Legevakt Vest er liten nok til å agere raskt, men samtidig stor nok til å tilby alt du trenger av ekspertise og oppfølging. Vi skal sørge for raske prosesser og sammen løse dine utfordringer før de blir til problemer.

Integritet: Det å gi noen ansvar for sin egen helse innebærer stor tillit. Det er en tillitserklæring vi skal forvalte med respekt. Økonomiske prioriteringer skal aldri komme før hensynet til enkeltpersoner.

Omtanke: Et møte med helsevesenet kan for mange oppleves som skummelt og krevende. Hos oss skal du møte mennesker som er opptatt av deg som person. Sammen skal vi løse dine utfordringer, tilpasset ditt tempo og dine behov