Psykoterapeut

Vår dyktige psykoterapeut har lang erfaring og hjelper deg med alt fra lettere og avgrensede livsproblemer, til mer alvorlige psykiske lidelser.

Ønsker du videosamtale hos vår psykoterapeut er det fint om du spesifiserer det i booking under kommentar til lege.

Er det ingen av de ledige timene som passer, så ta kontakt med oss på kontaktskjema nederst på siden, så hjelper vi deg!

Hva gjør en psykoterapeut?

Vår dyktige psykoterapeut har lang erfaring og hjelper deg med alt fra lettere og avgrensede livsproblemer, til mer alvorlige psykiske lidelser. I dialog med psykoterapeuten finner dere sammen ut hvilken behandlingstype som passer best for deg.

Du trenger ikke å forberede deg
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Når bør jeg kontakte en psykoterapeut?

Du velger selv når du ønsker å prate med en psykoterapeut. Det kan bl.a. være til hjelp når du opplever at tanker, følelser eller handlinger er vanskelige. Dersom du opplever utfordringer og har behov for å drøfte dette med noen du kan stole på, vil en samtale med psykoterapeut være et fint valg.

Psykoterapeut vs psykiater

Psykoterapeut kan hjelpe deg med å sortere ut tanker, finne problemer eller utfordringer knyttet til det følelsesmessige og hjelpe deg med dette i samarbeid med deg.

Dersom du trenger utredning av forskjellige diagnoser og medisinering samt andre tiltak i forbindelse med dette, er det en psykiater som passer for deg.

Forskjellen er altså at psykiateren er en lege, som har spesialisert seg på å behandle de med psykiske lidelser. Psykoterapeut tar i mot de med psykiske lidelser (og andre som har behov) til samtale.

Møt vår psykoterapeut, Ekaterina!

Psykoterapeut Ekaterina Bagreeva
Ekaterina Bagreeva har doktorgrad innen juridisk psykologi fra Moskva. I tillegg til dette har hun gjennomført et flerårig studium ved Gestalt Institute i Moskva, så vel som en rekke kurs ved Institute of Practical Psychology, IMATON i St. Petersburg.

Ekaterina har bred kompetanse innen
flere fagfelter innen psykologi, og over 15 års erfaring med forskning og undervisning på universitetsnivå. Hun har mer enn 10 års praksis som terapeut med fokus på individuelt tilpasset samtaleterapi basert på projektive og kreative metoder innen personlighetsanalyse og gestaltterapi.

Ekaterina er næringslivskonsulent innen lederutvikling, forebygging av utbrenthet og stressmestring.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?