Fysioterapeut

Vår fysioterapeut er svært dyktig til å diagnostisere og behandle plager i muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapi er effektivt både som forebygging, og som behandling av skader og sykdommer.

Hvorfor Legevakt Vest?

Vår fysioterapeut har fokus på kropp og bevegelse for å fremme god fysisk og psykisk helse. Fysioterapi er effektivt både som forebyggende tiltak og som behandling.

Effektiv behandling
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Vår fysioterapeut hjelper deg

I samarbeid med deg som pasient er vi opptatt av å finne en behandlingsmetode som pasienten selv kan ta del i, med fokus på langvarig og forebyggende effekt.

Opptrening ved skade og personlig trening
Trykkbølge- og nålebehandling
Idrettsmassasje og Idrettsskader
Kne, nakke og skulderplager
Akutte og kroniske ryggplager
Arm, hofte og ankelsmerter

Covid-19 rehabilitering hos Legevakt Vest

Covid-19 rehabilitering

  • Mange sliter med vedvarende symptomer eller funksjonsnedsettelser etter gjennomgått covidsykdom. Vanlige symptomer hos mange er tung pust, lite energi og kraftløshet.

    Legevakt Vest tilbyr rehabilitering for personer med gjennomgått Covid-19 sykdom basert på nasjonale faglige råd.

    Rehabilitering består i grundig undersøkelse og kartleggingssamtale hvor pasientens målsetninger og motivasjon står sentralt for videre oppfølging. Det vil også gjøres testing både i form av spørreskjemaer og fysiske tester ved oppstart og ved avslutning av rehabiliteringsforløpet.

    I rehabiliteringsforløpet vil pasienten få opplæring om covid-19 og senfølger, opplæring i mestringsstrategier, råd om fysisk aktivitet og kosthold, samt tilbud om opptrening med fysioterapeut. Mulighet for oppfølging både i gruppe eller individuelt.

Møt vår fysioterapeut, Vegar

Vegar har jobbet som fysioterapeut siden 2017. Han har ekstra interesse for idrettsfysioterapi og trening. Han behandler alle typer muskel- og skjelettplager og hjelper deg gjerne med opptrening eller hjelp til livsstilsendringer.

Vegar er tidligere fotballspiller i bla. Monaco og Odd og jobber også som fysioterapeut/fysisk trener for a-laget til Skeid fotball.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?