Kardiolog

Hjertet er det viktigste organet vi har. Har du høyt blodtrykk, høye kolesterolverdier eller hjerte- og karsykdom i familien? 

Vi tilbyr grundig hjerteundersøkelse (kardio) hos vår spesialist på hjertesykdommer og du trenger ingen henvisning.

Hvorfor Legevakt Vest?

På Legevakt Vest tilbyr vi blant annet AKG (sykkelbelastning) og Ekkokardiografi (ultralyd av hjerte) som ledd i hjerteutredning.

Fritt behandlingsvalg
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Hva kan Pirouz hjelpe deg med?

Undersøke symptomer som kan tyde på hjertesykdom
Stille diagnose
Behandle sykdommer i hjertet og funksjoner rundt hjertet
Råd og veiledning for å forebygge hjertesykdommer i familien

Grundige undersøkelser

Vi tilbyr grundig hjerteundersøkelse (kardio) hos vår spesialist på hjertesykdommer.

Brystsmerter
Uavklart pustebesvær
Bilyd over hjertet
Uregelmessig og el. rask hjerterytme/puls
Svimmelhets-/ besvimelsesanfall
Høyt kolesterol og blodtrykk

Fritt behandlingsvalg

Kardiologitjenester innenfor fritt behandlingsvalg

 • Fritt behandlingsvalg innen kardiologi
  Legevakt Vest er stolt over å ha fått innvilget fritt behandlingsvalg innen kardiologi. Vår kardiolog Pirouz Badr er spesialist i indremedisin og hjertesykdommer.

  Fritt behandlingsvalg betyr at du som pasient selv kan bestemme hvilket behandlingssted i spesialhelsetjenesten du ønsker. Pasienter som har fått rett til utredning av hjertesykdommer kan velge mellom offentlige behandlingssteder, private med avtale og private som er godkjent av Helfo, herunder Legevakt Vest AS.

  Ved henvisning til fritt behandlingsvalg vil kostnadene for pasienten være det samme som for tilsvarende behandling ved et offentlig sykehus, og ventetiden vil være kort.

  Prosess for fritt behandlingsvalg
  - Unngå lang ventetid, velg utredning hos oss. Slik går du frem:

  1. kontakt fastlegen din: Det er fastlegen din som først vurderer om du har behov for utredning og/eller behandling. Ved behov vil din fastlege henvise deg til et offentlig sykehus.

  2. Krav på svar innen 10 dager: Det offentlige sykehuset har frist på 10 virkedager på å vurdere om du har rett til utredning og/eller behandling eller ikke. Dersom du får innvilget utredning/behandling vil sykehuset sette deg opp på en time. Du vil få et brev i posten fra sykehuset.

  * dersom fastlegen har skrevet i henvisningen at du ønsker deg til Legevakt Vest AS vil byttet gå automatisk. Dersom dette ikke er tilfelle, må du gjøre følgende:

  3. Kontakt sykehus for å bytte til Legevakt Vest AS: Når du mottar brevet fra sykehuset har du rett til å bytte til Legevakt Vest AS. Det gjør du ved å kontakte sykehuset du har fått time hos og gir dem beskjed om at du heller vil ha time hos Legevakt Vest AS. Du må be dem om å sende henvisning og rettighetsvurdering til Legevakt Vest AS.

  4. Vi setter opp time til deg: Vi setter raskt opp ny timeavtale og kontakter deg direkte.

Møt vår kardiolog, Dr. Pirouz Badr

Spesialist i indremedisin og hjertesykdommer.

Kardiolog Pirouz Badr har lang erfaring i utredning, behandling og oppfølging av pasienter med hjertesykdommer. På Legevakt Vest tilbys grundig hjerteutredning med kort ventetid. Etter en konsultasjon hos hjertespesialist Badr, får du som pasient beskjed om hvilke hjerteundersøkelser som er nødvendige for å kunne stille en diagnose eller utelukke hjertesykdom.

åpent 365 dager i året.

Bestill time hos våre kardiologer ved å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet.

23 25 11 11