Kardiolog

Hjertet er det viktigste organet vi har. Har du høyt blodtrykk, høye kolesterolverdier eller hjerte- og karsykdom i familien? 

Vi tilbyr grundig hjerteundersøkelse (kardio) hos vår spesialist på hjertesykdommer.

En kardiolog hjelper deg med;
- Undersøke symptomer som kan tyde på hjertesykdom
- Stille diagnose
- Behandle sykdommer i hjertet og funksjoner rundt hjertet
- Råd og veiledning for å forebygge hjertesykdommer i familien

Fritt behandlingsvalg

Kardiologitjenester innenfor fritt behandlingsvalg

 • Vi ønsker å informere om at vår kardiolog Dr. Pirouz Badr nå tilbyr kardiologitjenester innenfor fritt behandlingsvalg.

  Dr. Pirouz Badr  er spesialist i hjertesykdommer og indremedisin og jobber til vanlig som seksjonsoverlege og fagansvarlig overlege på hjertepoliklinikken AHUS. Han har lang erfaring i utredning, behandling og oppfølging av pasienter med hjertesykdommer.

  Når pasientene kommer til konsultasjon hos hjertespesialist vil de i tillegg til en samtale og grundig undersøkelse bli anbefalt supplerende undersøkelser dersom det er behov det.
  Hos oss kan vi utføre følgende undersøkelser:
  - Arbeids-EKG
  - Langtids-EKG
  - 24t blodtrykksmåling
  - Ultralyd av hjertet
  - Ultralyd av halspulsåren/halskar.

  Hos oss er det kort ventetid og det er viktig at dere spesifiserer i henvisning at pasient ønsker hjerteutredning på Legevakt Vest. Husk at henvisninger først bør rettighetsvurderes på pasientens lokale sykehus.

Brystsmerter

Uavklart pustebesvær

Bilyd over hjertet

Uregelmessig og el. rask hjerterytme/puls

Svimmelhets-/ besvimelsesanfall

Høyt kolesterol

Høyt blodtrykk

Møt vår kardiolog, Dr. Pirouz Badr

Spesialist i indremedisin og hjertesykdommer.

Kardiolog Pirouz Badr har lang erfaring i utredning, behandling og oppfølging av pasienter med hjertesykdommer. På Legevakt Vest tilbys grundig hjerteutredning med kort ventetid. Etter en konsultasjon hos hjertespesialist Badr, får du som pasient beskjed om hvilke hjerteundersøkelser som er nødvendige for å kunne stille en diagnose eller utelukke hjertesykdom.

På Legevakt Vest tilbyr vi blant annet AKG (sykkelbelastning) og Ekkokardiografi (ultralyd av hjerte) som ledd i hjerteutredning.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?

23 25 11 11