Øyelokkskirurgi

Få utført skånsom øyelokksoperasjon hos våre dyktige plastikkirurger som har lang ekspertise innen øyelokkskirurgi. De benytter en moderne teknikk som rekonstruerer og opprettholder den beste versjonen av deg.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Om øyelokkskirurgi

Øvre øyelokkskirurgi, også kjent som øvre blepharoplastikk, utføres for å forbedre synet ved å løfte «tunge» øyelokk ut av synsfeltet, eller av rent kosmetiske årsaker. Gjennom operasjonen fjernes eller omfordeles overflødig fett og hud i øvre øyelokk, og du får et bedre synsfelt, samt et friskere og mer våkent blikk.

Forbedrer synet ved å løfte «tunge» øyelokk
Kan gjøres av kosmetiske årsaker
Friskere og mer våkent blikk

Viktig for pasienter

Øvre øyelokkskirurgi er viktig for pasienter med nedsatt synsfelt forårsaket av «tunge» øyelokk. Operasjonen er en av de ansiktsoperasjonene som sannsynligvis forynger et ansikt mest, med minst mulig kirurgisk inngrep eller trauma.

Etter operasjon

Etter gjennomført operasjon vil du gå med tynn brunlig plasterlapp på øyet i en ukes tid, frem til stingene tas. Du trenger ikke sykemelding og kan gå på jobb dagen etter. Det vil forekomme en liten hevelse og blåfarging i et par uker.

Annen nyttig informasjon

Priser for øyelokkoperasjon

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dr. Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 20 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

åpent 365 dager i året.

Få konsultasjon med våre kirurger ved å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet.

23 25 11 11