Psykiater

En psykiater er en lege som har spesialisert seg på utredning og behandling av psykiske lidelser. Behandlingen kan bestå av mange komponenter, deriblant medisinering og terapi.

Hvorfor Legevakt Vest?

Vi har pasienten i fokus. Du skal oppleve trygghet og det å bli sett.

Lang erfaring
Høy kompetanse
Kort ventetid og ingen henvisning

Hva kan Marianne Hatle
hjelpe deg med?

Å søke hjelp, og snakke om eventuelle plager kan være en god start på en bedre hverdag, og Marianne kan hjelpe deg med blant annet:

Spiseforstyrrelser: anoreksi, bulimi og overspising
Depresjon
Angst
OCD
Bipolare lidelser

NB: Vi utreder/behandler ikke ADHD

Spiseforstyrrelser

På Legevakt Vest har vi et behandlingsteam som kan bistå ved behandling av spiseforstyrrelser. Det er et tverrfaglig samarbeid med vår psykiater, lege og klinisk ernæringsfysiolog.

Spiseforstyrrelser kan ramme alle kjønn uavhengig av alder. Vi setter av god tid til samtale og kartlegging av din situasjon, før vi sammen legger videre behandlingsforløp, tilpasset deg og dine behov.

Les mer om behandling av spiseforstyrrelser

Møt vår psykiater, Marianne Hatle!

Marianne er utdannet lege med embetseksamen i medisin fra Universitetet i Oslo. Hun har spesialisert seg i psykiatri i USA, og har både amerikansk og norsk godkjenning som spesialist i psykiatri.

Marianne har over 20 år i klinisk praksis, og har blant annet jobbet som psykiater og leder for spiseforstyrrelsesbehandling på Volvat og Aleris, samt vært grunnlegger og leder for Spiseforstyrrelsesklinikken på Lysaker.

åpent 365 dager i året.

Bestill time enkelt med vår online booking

23 25 11 11