Psykoterapeut

Livet byr på oppturer og nedturer i større eller mindre grad.

Vår dyktige psykoterapeut har lang erfaring og hjelper deg med alt fra lettere og avgrensede livsproblemer, til mer alvorlige psykiske lidelser.

Hva gjør en psykoterapeut?

Vår dyktige psykoterapeut har lang erfaring og hjelper deg med alt fra lettere og avgrensede livsproblemer, til mer alvorlige psykiske lidelser. I dialog med psykoterapeuten finner dere sammen ut hvilken behandlingstype som passer best for deg.

Når bør jeg kontakte en psykoterapeut?

Du velger selv når du ønsker å prate med en psykoterapeut. Det kan bl.a. være til hjelp når du opplever at tanker, følelser eller handlinger er vanskelige. Dersom du opplever utfordringer og har behov for å drøfte dette med noen du kan stole på, vil en samtale med psykoterapeut være et fint valg.

Hos oss vil du få time raskt og du trenger ikke å forberede deg for å gå til psykoterapeut.

Møt vår psykoterapeut, Ekaterina!

Psykoterapeut Ekaterina Bagreeva
Ekaterina Bagreeva har doktorgrad innen juridisk psykologi fra Moskva. I tillegg til dette har hun gjennomført et flerårig studium ved Gestalt Institute i Moskva, så vel som en rekke kurs ved Institute of Practical Psychology, IMATON i St. Petersburg.

Ekaterina har bred kompetanse innen
flere fagfelter innen psykologi, og over 15 års erfaring med forskninog undervisning på universitetsnivå. Hun har mer enn 10 års praksis som terapeut med fokus på individuelt tilpasset samtaleterapi basert på projektive og kreative metoder innen personlighetsanalyse og gestaltterapi.

Ekaterina er næringslivskonsulent innen lederutvikling, forebygging av utbrenthet og stressmestring.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?

23 25 11 11