Urolog

Urologi er den medisinske spesialiteten som tar seg av sykdommer og tilstander i urinveiene.

Hvorfor Legevakt Vest?

Vi har pasienten i fokus. Du skal oppleve trygghet og det å bli sett.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Urologene hos oss

Hos urologene til Legevakt Vest får du tett oppfølging. Fagfeltet dekker nyrer, urinledere og blære hos begge kjønn, samt de mannlige kjønnsorganene, penis, testikler og prostata.

Konsultasjon urolog
Prostatasjekk og -utredning
Hyppig vannlating menn
Sterilisering

Sterilisering

Sterilisering (vasektomi) er et trygt og effektivt middel for permanent prevensjon, og således den sikreste prevensjonsmetoden som erkjent.

Inngrepet, som kalles vasektomi, fjerner kun sædcellene fra sæden, og har ingen påvirkning på sexlyst, ereksjonsevne eller testiklenes produksjon av det mannlige kjønnshormonet testosteron.

Ingen henvisning nødvendig - Alle menn over 25 år kan i utgangspunktet velge å sterilisere seg. Er du yngre enn dette må det søkes om godkjenning. Du trenger ingen henvisning for dette hos oss, men alle må fylle ut og signere skjemaet Begjæring om sterilisering.

Annen nyttig informasjon

Hvem kan sterilisere seg? 

Hvordan utføres inngrepet?

Etter inngrepet

Hygiene etter sterilisering

Reversering av sterilisering

Sædkontroll

Komplikasjoner - bivirkninger

Vil det fortsatt komme sæd ved utløsning?

Begjæring om sterilisering - skjema

Priser for Urolog

Møt vår urolog, Sturla!

Sturla Pilskog er lege og spesialist i generell kirurgi og urologi. Han har lang erfaring med utredning, behandling og oppfølging av pasienter med urologiske tilstander, blant annet vannlatingsplager, nyrestein, og kreft i urinveiene (prostatakreft, testikkelkreft, blærekreft og nyrekreft).

Han har også bred erfaring med plager og tilstander relatert til penis og pungen, inkludert ereksjonssvikt og kuler eller hevelse i testiklene.

Sturla Pilskog var ferdig utdannet lege i 2003, og tok deretter spesialisering i kirurgi og urologi ved Haukeland Universitetssykehus. Han har også jobbet ved Rikshospitalet og sykehusene i Drammen og Bærum. Sturla ga i 2020 ut den kritikerroste boken «Penis – En håndbok», som siden også er utgitt i en rekke andre land.

åpent 365 dager i året.

Bestill time enkelt med vår online booking

23 25 11 11