Våre spesialister

Hos vil du finne et bredt spekter av spesialister med lang erfaring og høy kompetanse.

Privat legevakt

Legevakten holder åpent 365 dager i året. Her møter du kun erfarne leger. Du er velkommen til drop-in i hele åpningstiden. Ønsker du å bestille time kan du gjøre det i kontaktskjemaet under eller på tlf 23 25 11 11

OBS! Har du feber, hoste eller andre symptomer på Covid-19 ber vi deg om å ikke oppsøke legevakten.

Legevaktens åpningstider
Mandag - fredag : 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 12:00-18:00

Silurveien 2, 0380 Oslo
Du finner oss langs Ring 3. Gode parkeringsmuligheter og kort avstand fra t-bane og busstopp.

Spesialistene

Våre spesialister

Vi har en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste, fokus på kvinnehelse, og en legevakt for private og bedrifter!

Urolog

Sturla Pilskog

Sturla er lege og spesialist i generell kirurgi og urologi. Sturla ga i 2020 ut den kritikerroste boken «Penis – En håndbok», som siden også er utgitt i en rekke andre land.

Fysioterapeut

Vegar Landaas

Vegar har jobbet som fysioterapeut siden 2017. Han har ekstra interesse for idrettsfysioterapi og trening

Psykoterapeut

Ekaterina Bagreeva

Ekaterina Bagreeva har doktorgrad innen juridisk psykologi fra Moskva. Hun har over 15 års erfaring med forskning og undervisning på universitetsnivå.

Jordmor

Tove Johnsen

Tove har videreutdanning i ultralyddiagnostikk, samt videreutdanning innen tidlig ultralyd. Hun har mange års erfaring fra blant annet fødestua i Midt-Troms og Drammen Sykehus.

Gynekolog

Toma Petrovic

Toma er spesialist i gynekologi og fødselshjelp, og har 25 års erfaring. Toma har høy og bred kompetanse innen generell gynekologi, obstetrikk, ultralyd,oppfølging av svangerskap, samt både små- og store gynekologiske kirurger.

Psykiater

Marianne Hatle

Marianne er utdannet lege med embetseksamen i medisin fra Universitetet i Oslo. Marianne har over 20 år i klinisk praksis, og har blant annet jobbet som psykiater og leder for spiseforstyrrelsesbehandling på Volvat og Aleris

Nevrolog

Ardavan Karimi 

Ardavan er spesialist på pasienter innenfor MS, epilepsi, Parkinson, nakkeplager og hodepine/migrene.

Kardiolog

Dr. Pirouz Badr

Han har lang erfaring i utredning, behandling og oppfølging av pasienter med hjertesykdommer.

Psykiater

Atle Skattebøl

Atle er utdannet lege ved State University of New York at Buffalo i USA, jobbet 20 år med utvikling av legemidler i ledende stillinger i legemiddelindustrien før han for 10 år siden gikk tilbake til klinisk praksis. Han har jobbet som overlege ved flere av de større sykehusene i Oslo området hovedsakelig innen psykose, depresjon, bipolaritet og angst, siste månedene som overlege på sykehuset i Ålesund.

Atle er ansvarlig for ADHD-utredninger hos Legevakt Vest.

Plastikkirurg

Dr. Charles Filip

Dr. Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 20 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Plastikkirurg

Dr. Ingemar Havemann

Dr. Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Klinisk ernæringsfysiolog

Sedegheh Gharagozlian

Sedegheh Gharagozlian har doktorgrad i klinisk ernæring og lang undervisnings- og arbeiderfaring innen feltet.

Hudlege

Linnea Torsnes

Dr Torsnes er spesialist i hud- og veneriske sykdommer. Hun kan utrede og behandle alle dermatologiske tilstander - f.eks psoriasis, eksem, hudkreft (og forstadier til hudkreft), vorter, rosacea og akne.

Psykolog

Oda Eidjar

Oda er utdannet psykolog ved Universitet i Oslo. Hun har klinisk erfaring fra arbeid med voksne og unge voksne i spesialisthelsetjenesten.

Oda har særlig kompetanse på  behandling av affektive lidelser, traumeproblematikk, psykose og angst, samt erfaring med problemstillinger tilknyttet dårlig selvfølelse og relasjonelle utfordringer.

Videokonsultasjon

For å gjøre det enklere for deg tilbyr vi hos Legevakt Vest konsultasjon over video.
Pris: 450 kr

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?