Brystoperasjon

Våre dyktige plastikkirurger utfører brystreduksjon, brystløft og brystforstørring

Våre dyktige plastikkirurger lytter til deg og dine ønsker, gjør en grundig vurdering og kommer med den beste anbefalingen til deg. Hos oss kan du få utført brystreduksjon, brystløft og brystforstørring.

Våre vanligste brystoperasjoner

Brystreduksjon
Store og tunge bryster kan oppleves hemmende i dagliglivet. En brystreduksjon vil reduserer brystenes størrelse og tyngde, brystvorten løftes og huden strammes. Resultatet er mindre og fastere bryster.

Brystforstørrelse
Det finnes ulike årsaker til at man ønsker større bryster. Våre kirurger vil gi deg råd og veiledning. Sammen blir dere enige om operasjon er riktig valg for deg, og om hva som vil gi best mulig resultat.

Brystløft
Ved brystløft omformes brystets vev og overflødig hud fjernes. På denne måten strammes brystene opp og gis en ønsket fasong.

Uforpliktende konsultasjon

Hos våre kirurger kan du være sikker på at du er i trygge hender. De vil lytte til deg og dine ønsker, gjøre en grundig vurdering og komme med den beste anbefalingen til deg. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon

Priser

Brystforstørrelse fra 40000,- (ink. mva)

Brystløft fra 50000,- (ink. mva)

Brystløft hos menn (gynecomasti) fra 43750,- (ink. mva)

Brystreduksjon fra 55000,- (ink. mva)

Dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi

‍Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 20 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

"For meg som kirurg er pasientens velbefinnende og sikkerhet alltid første prioritet!"

Spesialist i plastikkirurgi

Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus.

Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon. Han er medlem av Den norske legeforening.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?

23 25 11 11

Legevakt Vest

Mer enn bare en legevakt

Vi er en erfaren legevakt for private og bedrifter. Vi ønsker å tilby en av norges beste bedriftshelsetjenester.

Se alle tjenester