Fettsuging

Fettsuging fjerner fettansamling på ønsket område av kroppen på en skånsom måte. Metoden våre kirurger benytter vil gi varig effekt da det ikke vil lages nye fettceller.

Fettsuging, også kalt liposuction, fjerner fettansamling på ønsket område av kroppen på en skånsom måte. Dette kan være innside lår og knær, legger, hofter, mage, dobbelthake og bryster.

Fettsuging er ingen slankemetode, men en måte å figurere kroppen på.

Fettsuging

Første konsultasjon
Under første konsultasjon vil kirurgen lytte til deg og dine ønsker, samt vurdere det aktuelle området grundig. Dere vil sammen komme frem til den beste løsningen for deg, og kirurgen vil gi deg all nødvendig informasjon om tiden før, under og etter operasjonen.

Etter gjennomført operasjon
Metoden våre kirurger benytter vil gi varig effekt da det ikke vil lages nye fettceller. Fettsuging er forbundet med høy grad av tilfredshet blant pasientene.

Priser

Dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi

‍Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 20 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

"For meg som kirurg er pasientens velbefinnende og sikkerhet alltid første prioritet!"

Spesialist i plastikkirurgi

Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus.

Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon. Han er medlem av Den norske legeforening.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?

23 25 11 11

Legevakt Vest

Mer enn bare en legevakt

Vi er en erfaren legevakt for private og bedrifter. Vi ønsker å tilby en av norges beste bedriftshelsetjenester.

Se alle tjenester