Lårplastikk

Er du plaget av løs hud rundt lårene etter vektnedgang eller fordi huden har mistet elastisitet med årene? Ved lårplastikk strammer kirurgene våre inn huden rundt lårene på en effektiv og varig måte.

Lårplastikk har som formål å stramme inn huden rundt lårene. Behandlingen vil bl.a. være aktuell for de som plages av løs hud rundt lårene etter vektnedgang, eller de som opplever at huden har mistet elastisitet med årene.

Lårplastikk

Første konsultasjon
Under første konsultasjon vil kirurgen lytte til deg og dine ønsker, samt vurdere lårene dine grundig. Dere vil sammen komme frem til den beste løsningen for deg og kirurgen vil gi deg all nødvendig informasjon om tiden før, under og etter operasjonen.

Aldersgrense: 25 år

Etter gjennomført operasjon
Etter operasjonen vil de fleste få et arr som går fra lysken og ned til kneet. Arrene vil plasseres på innsiden av lårene slik at de synes minst mulig. Alle arr vil kort tid etter operasjonen være røde. Med tiden vil de blekne.

Du vil få grundig informasjon om dette av din kirurg.

Priser

fra 67.000 ,-

Dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi

‍Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

"For meg som kirurg er pasientens velbefinnende og sikkerhet alltid første prioritet!"

Overlege og spesialist i plastikkirurgi

Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi.Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet somkirurg siden 2010.

Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgiskerfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemarhar tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslouniversitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på BærumSykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bredplastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk,fettsuging og fettransplantasjon.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?

23 25 11 11

Legevakt Vest

Mer enn bare en legevakt

Vi er en erfaren legevakt for private og bedrifter. Vi ønsker å tilby en av norges beste bedriftshelsetjenester.

Se alle tjenester