Liplift

Lip lift er en prosedyre som hever leppens posisjon for å gi et mer ungdommelig og avslappet smil.

Prosedyren har blitt populær ettersom den skaper en mer attraktiv form på overleppen, og dermed gir forbedret ansiktsbalanse og proporsjoner.
Avstanden mellom nesen og overleppen kan alltid ha vært lang, eller blitt forlenget med aldring i ansiktet.

Et lip lift kan bidra til å forbedre:
- Lang avstand mellom nesen og overleppen
- Tynn overleppe
- Tenner som ikke viser seg når de smiler

Hva innebærer prosedyren?
En presis mengde bløtvev (overflødig hud) fjernes ovenfra overleppen like under nesen. Snittet er skjult i krumningen av den nedre delen av nesen. En grundig teknikk er nødvendig for å gjøre arret så skjult som mulig. Lip Lift Surgery tar omtrent en time å utføre.
Operasjonen utføres i lokal anestesi med beroligende og smertestillende medisinering.

Hva er restitusjonen etter leppeløftoperasjon?
Du kan føle mildt ubehag de første 24 timene. De fleste pasienter har minimale eller ingen blåmerker. De overfladiske stingene fjernes etter en uke,

Når vil resultatene av leppeløftet bli sett?
Resultatene kan sees så tidlig som noen få dager etter operasjonen. Hevelse er en normal del av helbredelsen, og forsvinner ofte i løpet av de første 1-2 ukene. Det endelige resultatet fra operasjonen vil være noen måneder etter operasjonen.

Hva er risikoen med leppeløft?
En grundig teknikk er nødvendig for å skjule arrene under nesen.
Forsiktighet anbefales hvis du har et aktivt forkjølelsessår og antivirale medisiner kan være nødvendig for å behandle forkjølelsessår på operasjonstidspunktet. Forsiktighet er også nødvendig for pasienter som har keloide arr. Komplikasjoner fra leppeløftkirurgi er sjeldne, inkludert: arrdannelse, asymmetri og nummenhet.

Plastikkirurgene hos Legevakt Vest

Vårt mål er å holde en kirurgisk kompetanse på nivå med verdens ledende eksperter i faget. På det estetisk senter hos Legevakt Vest har vi et fakultet med akademiske møter og internundervisning. Kompetansen vedlikeholdes ved årlig deltakelse i internasjonale kongresser og hospitering ved internasjonalt anerkjente klinikker.

Priser

Liplift 26.500,- (ink. mva)

Dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi

‍Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 20 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

"For meg som kirurg er pasientens velbefinnende og sikkerhet alltid første prioritet!"

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?

23 25 11 11

Legevakt Vest

Mer enn bare en legevakt

Vi er en erfaren legevakt for private og bedrifter. Vi ønsker å tilby en av norges beste bedriftshelsetjenester.

Se alle tjenester