Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et legesenter som har åpent når de fleste andre legesentre har stengt. Vi holder åpent 365 dager i året. Vi tar i mot timebestilling, drop-in og hjelper deg også ved akuttbehandling. Vi har åpningstider mandag - fredag kl. 09:00 - 21:00, lørdag kl. 10:00 - 16:00 og søndag/helligdager kl. 12:00 - 18:00. Bestill time på telefon 23 25 11 11.

Kontakt oss

Legevakt Vest er en privat legevakt som ligger sentralt plassert på Oslo vest i Silurveien 2 med gode adkomstmuligheter både med bil, t-bane og buss. Hos oss kan du parkere gratis i parkeringshuset fra kl. 16.00 – 08:00 på hverdager og det er gratis i helgene, da fra kl. 16:00 på fredag til kl. 08:00 på mandag. Hos oss er det kort ventetid og du kan også bestille time på ettermiddag og kveld.

Vår stab består av allmennleger og spesialister med god kompetanse. Vi tilbyr rask og sikker diagnostisering, og vi følger pasientene tett opp.

Vi tilbyr hverdagsmedisin, akuttmedisin, spesialisert medisin, jordmortjenester, reisemedisin og vaksinasjon samt bedrifthelsetjeneste. I tillegg psykologtjenester samt coaching. Vi bistår med attester, sertifikater og generell helsekontroll. Vår ernæringsfysiolog bistår innen kosthold og ernæring.

Kari Lise Eidjar er medisinsk ansvarlig lege på Legevakt Vest.

Samarbeid med Ullern Trening

Vi har et godt samarbeid med Ullern Trening som ligger vegg i vegg med Legevakt Vest. Der tar vi instruksjonstimer med våre pasienter, og vi hjelper til hvis medlemmer hos Ullern Trening har faglige spørsmål, skader eller andre plager.

Er du medlem hos Ullern Trening og har spørsmål eller plager du trenger hjelp til?

Kontakt oss

Kontakt oss

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest ligger sentralt i Silurveien 2 på Ullern like ved Ring 3. Vi har åpent når de fleste andre legesentre har stengt, og vi har åpent 365 dager i året!

Silurveien 2, Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no