Gynekolog

Når du er hos gynekologene til Legevakt Vest er du i trygge hender. Hos oss finner du leger med lang erfaring og det er kort ventetid!

Celleprøve


Visste du at kvinner over 25 år anbefales å ta celleprøve hvert tredje år? Ved å jevnlig ta celleprøve kan celleforandringer oppdages og behandles tidlig, og risikoen for livmorhalskreft reduseres.

Våre gynekologer hjelper deg

Våre gynekologer kan hjelpe deg med diagnose og behandling, uansett om du har kløe, svie eller smerter i underlivet, seksuelt overførbare sykdommer, plager i forbindelse med overgangsalder, uregelmessige blødninger eller trenger en generell utredning. I tillegg kan våre gynekologer hjelpe deg med de fleste former for prevensjon.

Celleprøve og prevensjon
Kjønnssykdommer og kjønnsvorter
Bekkenplager
Blødning- og hormonforstyrrelser

Gynekologisk undersøkelse

Ved en gynekologisk undersøkelse vil gynekologen først starte med en samtale hvor du kan fortelle om eventuelle plager eller stille spørsmål du måtte ha.

Deretter foretar han en generell undersøkelse av ytre kjønnsorgan, skjede og livmorhals. Gynekologen vil deretter kjenne på livmor og eggstokker og vurdere om de er normale i størrelse og form, og om det utløser noen smerter, og også kjenne etter svulster. Til slutt gjør gynekologen en ultralyd av livmor og eggstokker, i tillegg til å se etter muskelknuter. Ved behov vil det bli tatt prøver for eksempelvis klamydia, gonoré eller andre mikrober.

Vi tilbyr celleprøve og HPV-prøve i tråd med anbefalingene fra Livmorhalsprogrammet.

"Fantastisk trygg, faglig dyktig og lyttende gynekolog. Han hadde tid til å høre på meg, var rolig, dyktig og flink til å forklare. Kommer til å gå til ham igjen, og vil anbefale ham til andre på det sterkeste."
Tilbakemelding på gynekolog V. Toma Petrovic

Prevensjon

Vår gynekologer kan hjelpe deg med de aller fleste former for prevensjon. Er du usikker på hvilken type prevensjon du bør bruke kan en konsultasjon hos gynekolog være behjelpelig.

Hormonell prevensjon: Omfatter p-piller, minipiller, p-plaster, vaginalring, p-sprøyte. Alle metodene inneholder østrogen og gestagen, eller kun gestagen.
Mekanisk prevensjon: omfatter kobberspiral, kondom, pessar og sæddrepende midler.
Naturlig prevensjon: Omfatter «sikre perioder» og avbrutt samleie.
Bestill time

Hvorfor Legevakt Vest?

Vi har pasienten i fokus. Du skal oppleve trygghet og det å bli sett.

Leger med kompetanse på kvinnesykdommer
Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Annen informasjon

Når bør jeg gå til gynekolog?

Spørsmål og svar om celleprøve - livmorhalsprøve

Gynekolog og jordmor

Hos gynekologene og jordmor på Legevakt Vest er du i trygge hender i et tverrfaglig miljø. De har lang erfaring med kvinnehelse, gynekologiske operasjoner, ultralyd og fødsler. Det er kort ventetid og ingen henvisning.

På gynekologisk undersøkelse hos oss får du full sjekk. Det inkluderer bl.a. celleprøve for livmorhalskreft og prøve for kjønnsykdommer.

Møt vår gynekolog, Toma! 


Toma er spesialist i gynekologi og fødselshjelp, og har 25 års erfaring. Han innehar arbeidserfaring fra blant annet Sverige, Tyskland og Spania, og har jobbet som gynekolog i Norge i de siste 20 årene.

Toma har høy og bred kompetanse innen generell gynekologi, obstetrikk, ultralyd, oppfølging av svangerskap, samt både små- og store gynekologiske kirurger.

Han har jobbet på flere store og mellom-store sykehus i Norge, herunder universitetssykehus. Toma har spesiell kompetanse innen bekkenbunnskirurgi og urogenital fremfall.

Gynekolog, Magnus Berge!

Magnus Berge jobber til daglig på Kvinneklinikken på Ullevål sykehus. Der jobber han med generelle gynekologiske tilstander og oppfølging av gravide og fødende.

I tillegg jobber han med en doktorgrad innen fosterovervåkning i fødsel.

åpent 365 dager i året.

Bestill time enkelt med vår online booking