Klinisk ernæringsfysiolog

Ønsker du hjelp og veiledning i forbindelse med kosthold, økt bevissthet rundt ernæring, matintoleranse, trening eller rett og slett en sunn tilværelse?

Hvordan jobber vi?

Vår ernæringsfysiolog starter med å kartlegge din ernæringsstatus samt helsetilstand på første konsultasjon. Dette bidrar til at vi kan tilpasse et kosthold spesielt til dine behov. Her vektlegger vi variasjon og langsiktighet for at du skal oppnå best mulig resultat.

Vektregulering av over- eller undervekt
Livsstilssykdommer som diabetes, høyt kolesterol, høyt blodtrykk m.m.
Mage- og tarmlidelser som ulcerøs kolitt, morbus crohn, cøliaki, irritabel tarm, matallergier/intoleranser
Graviditet og amming
Prestasjonsfremmende ernæring

Spiseforstyrrelser

På Legevakt Vest har vi et behandlingsteam som kan bistå ved behandling av spiseforstyrrelser. Det er et tverrfaglig samarbeid med vår psykiater, lege og klinisk ernæringsfysiolog.

Spiseforstyrrelser kan ramme alle kjønn uavhengig av alder. Vi setter av god tid til samtale og kartlegging av din situasjon, før vi sammen legger videre behandlingsforløp, tilpasset deg og dine behov.

Les mer om behandling av spiseforstyrrelser

Hvorfor Legevakt Vest?

Riktig kosthold er viktig for å forebygge vanlige livsstilssykdommer. Vår ernæringsfysiolog hjelper enkeltpersoner med kostholdsveiledning, og samarbeider med legesenter, bedriftshelsetjeneste og/eller treningssenter.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Møt vår ernæringsfysiolog, Sedegheh!

Sedegheh Gharagozlian har doktorgrad i klinisk ernæring og lang undervisnings- og arbeiderfaring innen feltet. Sedegheh var den første kliniske ernæringsfysiologen som gjennomførte full utdannelse i klinisk ernæring i Norge. Hun har lang erfaring med pasientarbeid fra Oslo universitetssykehus, og tok i 2007 en doktorgrad ved Universitetet i Oslo. Hun er brennende engasjert i faget, og er et stort faglig forbilde for mange.

Hos Sedegheh får du vitenskapelig basert kostveiledning. Hun setter dine behov i fokus og hjelper deg med å tilpasse et kosthold som vektlegger variasjon og langsiktighet.

åpent 365 dager i året.

Bestill time hos våre ernæringsfysiologer ved å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet.

23 25 11 11