Clinic Vest

Vi på Clinic Vest leverer hele spekteret av estetiske tjenester, inkludert plastikkoperasjoner, og holder til i lyse og moderne lokaler på Ullern i Oslo. 

Vårt team består av to kirurger og en kosmetisk dermatologisk sykepleier med over 35 års samlet erfaring fra estetiske behandlinger og operasjoner.

Les mer om Clinic Vest

Dyktige plastikkirurger, hudlege og
kosmetiske sykepleiere

Vårt team består av kirurger, hudlege og en kosmetisk
dermatologisk sykepleier som alle er høyt utdannet, med over 45 års erfaring mellom seg. De brukes også jevnlig som eksperter hos andre helseforetak og sykehus.

Hos oss får du time raskt og som pasient skal du føle deg trygg gjennom hele prosessen. Fra første konsultasjon hvor vi gjennomfører en innledende samtale, til ferdigstilt sluttresultat og oppfølging.

Kort ventetid
Ingen henvisning
"Denne legen er meget hyggelig, sympatisk ,dyktig og seriøs. Han forklarte prosessen før inngrepet på en beroligende og faglig god måte som jeg forstod godt. Inngrepet var meget vellykket og uten problem. Oppfølgingen i etterkant har også vært utmerket.."
Flere tilbakemeldinger

En rekke tjenester

Vi tilbyr estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi, injeksjonsbehandlinger og medisinsk hudpleie. Hver operasjon og behandling blir skreddersydd til hver enkelte pasient.

Øyelokkskirurgi
Neseplastikk
Hudbehandling
Laserbehandling
Med mer
"... jeg må bare legge til at det ikke bare "går bra" men at jeg er superfornøyd.
Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Kosmetisk behandling

Kosmetiske behandlinger av vår dyktige kosmetiske sykepleier.

Pris: se prisliste

Filler & rekonstruksjon

Volumet i områder av ansiktet gjenopprettes, som følge av aldring, skade eller lignende.

Pris: se prisliste

Neseplastikk

Formålet med neseplastikk kan være alt fra å endre størrelse, form eller vinkel på nesen.

Pris fra: 67 000,-

Liplift

Liplift er en prosedyre som hever leppens posisjon for å gi et mer ungdommelig og avslappet smil.

Pris: 26 500,-

Øyelokkskirurgi

Skånsom øyelokksplastikk som rekonstruerer og opprettholder den beste versjonen av deg. Vi tilbyr både øvre og nedre øyelokk (poser under øynene)

Pris: 19 500,-

Facelift

Ved ansiktsløft strammes huden i ansiktet og på halsen og du får et naturlig resultat.

Pris fra: 84 500,-

Bukplastikk

Bukplastikk utføres ved å fjerne overflødig fett og hud på magen.

Pris fra: 46 000,-

Fettsuging

Fettsuging fjerner fettansamling på kroppen på en skånsom måte.

Pris fra: 33.500,-

Øyenbrynsløft

Forbedre synsfeltet eller forynge utseende på en skånsom, rask og effektiv måte.

Pris fra: 27 250,-

Brystoperasjon

Våre dyktige plastikkirurger utfører brystreduksjon, brystløft og brystforstørring.

Pris fra: 40 000,-

Øreplastikk

Øreplastikk gjør at utstående ører blir liggende tettere inntil hodet og får en bedre form.

Pris fra: 33 000,-

Lårplastikk

Lårplastikk har som formål å stramme inn huden rundt lårene.

Pris fra: 67 000,-

Overarmsplastikk

Overarmsplastikk egner seg for deg som er plaget av løs hud på overarmene.

Pris fra: 63 000,-

Dr. Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi. Han har i mange år også operert pasienter født med leppe-kjeve-ganespalte og andre misdannelser i ansiktet

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet og han representerer Norge i European Association of Plastic Surgeons (EURAPS).

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet.

Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Andrea K. Larsson

Andrea har tatt videreutdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved universitetet i sør-øst norge. Hun har også tilleggskurs i behandlinger som dermapen, mesoterapi, kjemisk peel og filler. Andrea liker godt å jobbe med kombinasjonsbehandlinger for best mulig resultater, og er opptatt av sunn hud og en god hudhelse!

Er du eksisterende kunde? Finn produktene dine her!


Bestill produkter

Dr. Linnea Torsnes

Dr Torsnes er spesialist i hud- og veneriske sykdommer. Spesialistutdannelsen tok hun ved sykehus i Danmark samt Rikshospitalet i Oslo. Hun kan utrede og behandle alle dermatologiske tilstander - f.eks psoriasis, eksem, hudkreft (og forstadier til hudkreft), vorter, rosacea og akne.

Dr Torsnes utfører føflekksjekker og kan fjerne føflekker kirurgisk ved indikasjon. Hun utfører også kirurgi av andre forandringer i hud.

Hos Dr Torsnes kan man få utført behandling mot overdreven svette, diverse injeksjonsbehandlinger samt laserbehandling av blodkar ved rosacea, aknearr og andre laserbehandlinger av hud. Hun tilbyr også PDT-behandling.

Dr Torsnes holder seg faglig oppdatert blant annet ved å være medlem av EADV (European Academy of Dermatology and Venereology), samt å regelmessig delta på nasjonale og internasjonale kurs og kongresser.I tillegg til jobben på legevakt vest jobber Dr Torsnes også som overlege på hudavdelingen på Rikshospalet

åpent 365 dager i året.

Bestill time hos Clinic Vest ved å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet.