Psykolog

Livet har både oppturer og nedturer og vår dyktige psykolog kan hjelpe deg med alt fra lettere og avgrensede livsproblemer, til mer alvorlige psykiske lidelser.

Vår psykolog er også tilgjengelig via video.  

Hva gjør en psykolog?

Vår dyktige psykolog har lang erfaring og hjelper deg med alt fra lettere og avgrensede livsproblemer, til mer alvorlige psykiske lidelser. I dialog med psykologen finner dere sammen ut hvilken behandlingstype som passer best for deg.

En konsultasjon varer i 45 minutter.

Du trenger ikke å forberede deg
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

Når bør jeg kontakte en psykolog?

Du velger selv når du ønsker å prate med en psykolog. Det kan bl.a. være til hjelp når du opplever at tanker, følelser eller handlinger er vanskelige. Dersom du opplever utfordringer og har behov for å drøfte dette med noen du kan stole på, vil en samtale med psykolog være et fint valg.

Angst
Depresjon
Stress og stressrelaterte lidelser
PTSD
Behandlingsresistent depresjon

Tverrfaglig samarbeid

På Legevakt Vest har vi et tverrfaglig samarbeid mellom alle leger og spesialister. For deg som pasient betyr det at veien og ventetiden er kort, og oppfølgingen føles sømløs.

Sammen legger vi et behandlingsløp som passer for deg.

Psykolog vs psykiater

Psykolog kan hjelpe deg med å sortere ut tanker, finne problemer eller utfordringer knyttet til det følelsesmessige og hjelpe deg med dette i samarbeid med deg.

Dersom du trenger medisinering i forbindelse med behandlingen, er det psykiater som foreskriver medisiner.

Prisliste

Møt vår psykolog, Oda Eidjar!

Oda er utdannet psykolog ved Universitet i Oslo. Hun har klinisk erfaring fra arbeid med voksne og unge voksne i spesialisthelsetjenesten.

Oda har særlig kompetanse på  behandling av affektive lidelser, traumeproblematikk, psykose og angst, samt erfaring med problemstillinger tilknyttet dårlig selvfølelse og relasjonelle utfordringer.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?