Psykisk Helse Vest

Vi er et tverrfaglig team og har et komplett og helhetlig tilbud av behandlinger.

Etablerer Psykisk Helse Vest: 
"
De som ikke har opplevd depresjon nært på, aner ikke hvor ille det kan være".

Marianne Hatle, psykiater Legevakt Vest. Les her

Psykisk helse

Å ha god psykisk helse betyr ikke at en person ikke opplever utfordringer eller stress, men at en person har evnen til å håndtere de utfordringene og stresset på en hensiktsmessig måte.

Vi kan blant annet bistå med: 
- Evaluering/ utredning / oppfølging
- Samtaleterapi
- Behandling av spiseforstyrrelser
- Medikamentell behandling av psykiske lidelser
- Ketaminbehandling
- tDCS

Tverrfaglig team og helhetlig tilbud

Marianne Hatle

Psykiater
Marianne er utdannet lege med embetseksamen i medisin fra Universitetet i Oslo. Hun har spesialisert seg i psykiatri i USA, og har både amerikansk og norsk godkjenning som spesialist i psykiatri.

Marianne har over 20 år i klinisk praksis, og har blant annet jobbet som psykiater og leder for spiseforstyrrelsesbehandling på Volvat og Aleris, samt vært grunnlegger og leder for Spiseforstyrrelsesklinikken på Lysaker.

Oda Eidjar

Psykolog
Oda er utdannet psykolog ved Universitet i Oslo. Hun har klinisk erfaring fra arbeid med voksne og unge voksne i spesialisthelsetjenesten.

Oda har særlig kompetanse på  behandling av affektive lidelser, traumeproblematikk, psykose og angst, samt erfaring med problemstillinger tilknyttet dårlig selvfølelse og relasjonelle utfordringer.

Per dags dato bistår Oda med ketamin - vurderingssamtaler og oppfølgingssamtaler, men vil i løpet av kort tid tilby flere behandlinger hos oss.

Kari Lise J. Eidjar

Medisinsk ansvarlig lege
Kari Lise er medisinsk ansvarlig lege og eier av Legevakt Vest AS.

Hun er spesialist i allmennmedisin og universitetslektor ved Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på Diakonhjemmet og Blakstad Sykehus.

Sedegheh Gharagozlian

Klinisk ernæringsfysiolog
Sedegheh Gharagozlian er en del av behandlingstilbudet til Psykisk Helse Vest innenfor utredning, behandling og oppfølging av spiseforstyrrelser. Hun har doktorgrad i klinisk ernæring og lang undervisnings- og arbeiderfaring innen feltet. Sedegheh var den første kliniske ernæringsfysiologen som gjennomførte full utdannelse i klinisk ernæring i Norge. Hun har lang erfaring med pasientarbeid fra Oslo universitetssykehus, og tok i 2007 en doktorgrad ved Universitetet i Oslo. Hun er brennende engasjert i faget, og er et stort faglig forbilde for mange.

Ekaterina Bagreeva

Psykoterapeut
Ekaterina Bagreeva har doktorgrad innen juridisk psykologi fra Moskva. I tillegg til dette har hun gjennomført et flerårig studium ved Gestalt Institute i Moskva, så vel som en rekke kurs ved Institute of Practical Psychology, IMATON i St. Petersburg.

Ekaterina har bred kompetanse innen
flere fagfelter innen psykologi, og over 15 års erfaring med forskning og undervisning på universitetsnivå. Hun har mer enn 10 års praksis som terapeut med fokus på individuelt tilpasset samtaleterapi basert på projektive og kreative metoder innen personlighetsanalyse og gestaltterapi.

Ekaterina er næringslivskonsulent innen lederutvikling, forebygging av utbrenthet og stressmestring.

Våre tjenester

Spiseforstyrrelser

Hos Psykisk Helse Vest har vi et behandlingsteam som kan bistå ved behandling av spiseforstyrrelser. Det er et tverrfaglig samarbeid med vår psykiater, lege og klinisk ernæringsfysiolog.

Spiseforstyrrelser kan ramme alle kjønn uavhengig av alder. Vi setter av god tid til samtale og kartlegging av din situasjon, før vi sammen legger videre behandlingsforløp, tilpasset deg og dine behov.

Les mer om behandling av spiseforstyrrelser

Ketaminbehandling

Ketaminbehandling er en nyere form for behandling av behandlingsresistent depresjon. Behandlingsresistent depresjon innebærer at man har prøvd to ulike antidepressiva uten tilstrekkelig bedring.

Ketamin nesespray er godkjent som behandling for depresjon av Legemiddelverket, mens den intravenøse formen er å anse som eksperimentell behandling, dvs den brukes "off label" for behandling av behandlingsresistent depresjon.

Hos Psykisk Helse Vest utføres behandlingen av et tverrfaglig team bestående av psykiater, anestesilege og sykepleier.  Du vil få en grundig vurdering av psykiater ved konsultasjon i forkant, hvor dere vurderer om ketamin vil være nyttig for deg. Vi vil da utarbeide en behandlingsplan.

Les mer om ketaminbehandling

tDCS

Ved Transkraniell likestrømsstimulering (tDCS) kan man gjennom en svak strøm på en mild måte stimulere hjernen. Hjernen påvirkes på et cellulært nivå, samt øker aktiviteten i de deler av hjernen som ved depresjon har redusert aktivitet.

tDCs kan tilbyes sammen med konvesjonell behandling, eller alene for de som ikke kan eller vil bruke medikamenter. Det er ingen alvorlige bivirkninger forbundet med denne behandlingen, noen kan erfare lett irritasjon der elektrodene er plassert.


Les mer om tDCS

Gynekolog og jordmor

Hos gynekologene og jordmor på Legevakt Vest er du i trygge hender i et tverrfaglig miljø. De har lang erfaring med kvinnehelse, gynekologiske operasjoner, ultralyd og fødsler. Det er kort ventetid og ingen henvisning.

På gynekologisk undersøkelse hos oss får du full sjekk. Det inkluderer bl.a. celleprøve for livmorhalskreft og prøve for kjønnsykdommer.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?