Hva kan vi hjelpe med?

Livet går i bølger, og mange vil oppleve perioder hvor man har behov for hjelp eller hvor det kan være godt å ha et sted for å prate om det som er vanskelig. Det er også vanlig å være i tvil om hvordan å gå frem når man står i en krevende situasjon, og å være i tvil om hva man trenger.

Her kan vi hjelpe deg, og sammen skreddersyr vi en behandlingsplan tilpasset dine behov.

Våre behandlere tilbyr kartleggingssamtaler og samtaleterapi, samt medikamentell behandling etter vurdering hos psykiater. Ulike behandlingsalternativer kan vurderes ved depresjonsproblematikk , og vi har et tverrfaglig samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog rundt behandlingstilbudet for spiseforstyrrelser. Vi gjennomfører også utredning ved spørsmål om ADHD hos voksne, og tilbyr tDCS for kroniske smerter.

Våre behandlere

Marianne Hatle

Psykiater
Marianne er utdannet lege med embetseksamen i medisin fra Universitetet i Oslo. Hun har spesialisert seg i psykiatri i USA, og har både amerikansk og norsk godkjenning som spesialist i psykiatri.

Marianne har over 20 år i klinisk praksis, og har blant annet jobbet som psykiater og leder for spiseforstyrrelsesbehandling på Volvat og Aleris, samt vært grunnlegger og leder for Spiseforstyrrelsesklinikken på Lysaker. Hun har jobbet som overlege både i Norge og USA.

Marianne har bred erfaring innen behandling av depresjon, angst, tvangslidelser og bipolaritet, i tillegg til spiseforstyrrelser.

Oda Eidjar

Psykolog
Oda er utdannet psykolog ved Universitet i Oslo, og har klinisk erfaring med utredning og behandling fra spesialisthelsetjenesten. Hun har arbeidet med individualterapi av kortere og lengre varighet, samt med gruppebehandling og akuttarbeid. Videre har Oda jobbet med psykoedukativ undervisning, veiledning og har mye erfaring med pårørendesamarbeid.

Oda har særlig kompetanse på behandling av affektive lidelser, traumeproblematikk, psykoselidelser og angst, samt erfaring med problemstillinger tilknyttet dårlig selvfølelse, relasjonelle utfordringer, rus, søvnvansker og oppmerksomhetsvansker.

Det er mulig å bestille timer hos Oda på kveldstid og i helgen i tillegg til i vanlig arbeidstid.

Atle Skattebøl

Psykiater
Atle er utdannet lege ved State University of New York at Buffalo i USA, jobbet 20 år med utvikling av legemidler i ledende stillinger i legemiddelindustrien før han for 10 år siden gikk tilbake til klinisk praksis. Han har jobbet som overlege ved flere av de større sykehusene i Oslo området hovedsakelig innen psykose, depresjon, bipolaritet og angst, siste månedene som overlege på sykehuset i Ålesund.

Atle er også ansvarlig for ADHD-utredninger hos Legevakt Vest

Ekaterina Bagreeva

Psykoterapeut
Ekaterina har doktorgrad innen juridisk psykologi fra Moskva. I tillegg til dette har hun gjennomført et flerårig studium ved Gestalt Institute i Moskva, så vel som en rekke kurs ved Institute of Practical Psychology, IMATON i St. Petersburg.

Ekaterina har bred kompetanse på flere områder innen psykologifaget, og over 15 års erfaring med forskning og undervisning på universitetsnivå. Hun har mer enn 10 års praksis som terapeut med fokus på individuelt tilpasset samtaleterapi basert på kreative metoder, bruk av projektive verktøy i personlighetsanalyse og gestaltterapi.

Ekaterina har også videreutdannelse innenfor kunst- og uttrykksterapi, og er næringslivskonsulent innen lederutvikling, forebygging av utbrenthet og stressmestring.

Sedegheh Gharagozlian

Klinisk ernæringsfysiolog
Sedegheh har doktorgrad i klinisk ernæring og lang undervisnings- og arbeidserfaring innen feltet. Sedegheh var den første kliniske ernæringsfysiologen som gjennomførte full utdannelse i klinisk ernæring i Norge. Hun har lang erfaring med pasientarbeid fra Oslo universitetssykehus, og tok i2007 en doktorgrad ved Universitetet i Oslo. Hun er brennende engasjert i faget, og er et stort faglig forbilde for mange. God ernæring er viktig for både din mentale og fysiske helse.

Hos Sedegheh får du vitenskapelig basert kostveiledning. Hun kan, i samarbeid med resten av Psykisk HelseVest-teamet, hjelpe deg med å unngå unødvendige begrensninger i kostholdet og utvikle et positivt forhold til mat, noe som er viktig for forebygging og behandling av underernæring, feilernæring og overvekt.

Sedegheh setter dine behov i fokus og hjelper deg med å tilpasse et kosthold som vektlegger variasjon og langsiktighet.

Typiske diagnostiske problemstillinger vi arbeider med

• Depresjon
• Angst
• Spiseforstyrrelser
• Bipolar lidelse
• Tvangslidelse/OCD
• Traumeproblematikk
• ADHD-utredninger

Vi kan også hjelpe ved

• Stressrelaterte tilstander
• Søvnvansker
• Relasjonelle utfordringer
• Strev med selvfølelse/selvaksept
• Utfordringer tilknyttet arbeidslivet
• Livskriser som tap av nære og relasjonsbrudd


Hvis du har spørsmål, er det bare å ta kontakt. Du når oss på telefonnummer 23 25 11 11 eller via kontaktskjemaet nederst på siden.

Gynekolog og jordmor

Hos gynekologene og jordmor på Legevakt Vest er du i trygge hender i et tverrfaglig miljø. De har lang erfaring med kvinnehelse, gynekologiske operasjoner, ultralyd og fødsler. Det er kort ventetid og ingen henvisning.

På gynekologisk undersøkelse hos oss får du full sjekk. Det inkluderer bl.a. celleprøve for livmorhalskreft og prøve for kjønnsykdommer.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?