Bukplastikk

Løs og overflødig hud på magen kan føles plagsomt. Våre dyktige kirurger har lang erfaring med bukplastikk, og kan vise til svært gode resultater med høy pasienttilfredshet.

Bukplastikk utføres ved å fjerne overflødig fett og hud på magen, samt stramme løs magemuskulatur. Resultatet er en slankere og fastere midje. De beste kandidatene til bukplastikk har en stabil vekt, overflødig fett og/eller løs hud som ikke har reagert på kosthold og mosjon. Rask vektreduksjon er blant de vanligste årsakene til løs hud rundt magen.

Bukplastikk

Estetisk og funksjonell rekonstruksjon av magen

Ulike typer bukplastikk

  • Mini bukplastikk: Egnet for pasienter med ønske om en mindre magestramming, særlig begrenset til området under navlen. Kirurgen vil effektivt korrigere regional fettakkumulering og moderat hudslapphet.
  • Full bukplastikk: Egnet for pasienter som ønsker funksjonell restaurering og/eller estetisk foryngelse av bukveggen. En full bukplastikk gjenoppretter konturen av bukveggen, fjerner slapp hud/strekkmerker, reduserer overflødig fett og forbedrer midjens estetiske profil.
  • Utvidet bukplastikk: Her oppnås samme mål som full bukplastikk, men strammer også muskulaturen, reparerer rectus diastase og korrigerer eventuelle brokk.

Metodene blir ofte kombinert med fettsuging for å forbedre kroppskonturene ytterligere. Gjennomføringen krever et lavt tverrgående snitt. Svake bukveggsmuskler repareres, overflødig fett og hud fjernes. Vevet strammes for å forbedre definisjon og fasthet i magen.

Resultatene er langvarige og forbundet med høy grad av tilfredshet blant pasientene.

Første konsultasjon

Under første konsultasjon vil kirurgen lytte til deg og dine ønsker, samt vurdere din bukveggstruktur både liggende og stående. Eventuelle bukveggsbrokk vil oppdages. Dere vil sammen komme frem til den beste løsningen for deg.

Anestesi og etterbehandling

Bukplastikk foretas vanligvis under full narkose med overlege i anestesi tilstede. Overnatting med observasjon ordnes ved indikasjon og/eller om dette ønskes. De fleste er tilbake til jobb etter to uker. Samtlige kontroller utføres ved Legevakt Vest.

Priser

Minibukplastikk fra 46000,- (ink. mva)

Full bukplastikk fra 56250,- (ink. mva)

Dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi

‍Charles Filip

Vår plastikkirurg Charles Filip er også spesialist i generell kirurgi og har derfor betydelig kompetanse innenfor bukkirurgi. Han har 19 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Sverige og Storbritannia. Han har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling, Rikshospitalet siden 2009. Charles er i dag overlege i det Kraniofaciale team og utfører avansert ansiktskirurgi. Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen.

For meg som kirurg er pasientens velbefinnende og sikkerhet alltid første prioritet!

Spesialist i plastikkirurgi

Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus.

Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon. Han er medlem av Den norske legeforening.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?

23 25 11 11

Legevakt Vest

Mer enn bare en legevakt

Vi er en erfaren legevakt for private og bedrifter. Vi ønsker å tilby en av norges beste bedriftshelsetjenester.

Se alle tjenester