Overarmsplastikk

Overarmsplastikk fjerner overflødig hud på overarmene, og egner seg for deg som er plaget av løs hud på overarmene.

Ved aldring eller kraftig vektreduksjon vil flere oppleve uproporsjonale fettvevsansamlinger eller stort hudoverskudd på overarmene. Også kjent som grevinneheng. Våre kirurger har lang erfaring og kan vise til høy pasienttilfretshet ved overarmsplastikk.

Overarmsplastikk

Aktuelle kandidater til overarmsplastikk
Det er ulike årsaker til at man ønsker å redusere fettvevsansamling eller stort hudoverskudd på overarmene. Noen ønsker korreksjon fordi de er misfornøyd med utseende på overarmene. Andre kan oppleve funksjonelle plager som vanskeligheter med tilpasning av klær eller sår, irritasjon og ubehagelig lukt der huden ligger i lag ved stort hudoverskudd.

Aldersgrense: 25 år

Første konsultasjon
Under første konsultasjon vil kirurgen lytte til deg og dine ønsker, samt vurdere overarmene dine grundig. Dere vil sammen komme frem til den beste løsningen for deg, og kirurgen vil gi deg all nødvendig informasjon om tiden før, under og etter operasjonen.

Etter gjennomført operasjon
Etter operasjonen vil de fleste få et arr som går fra armhulen og ned til albuen. Arrene vil plasseres på innsiden av overarmen slik at de synes minst mulig. Alle arr vil kort tid etter operasjonen være røde. Med tiden vil de blekne.

Du vil få grundig informasjon om dette av din kirurg.

Priser

pris fra: 63 000,-

Dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi

‍Charles Filip

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

"For meg som kirurg er pasientens velbefinnende og sikkerhet alltid første prioritet!"

Spesialist i plastikkirurgi

Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus.

Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon. Han er medlem av Den norske legeforening.

åpent 365 dager i året.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille tid?

23 25 11 11

Legevakt Vest

Mer enn bare en legevakt

Vi er en erfaren legevakt for private og bedrifter. Vi ønsker å tilby en av norges beste bedriftshelsetjenester.

Se alle tjenester